Sahteler, sahtekârlar ve iğrençlikler dünyası

İNANIN dünyanın çivisi çıktı! Kıyamete doğru hızla giden, her türlü pisliğe, adiliğe, kahpeliğe, iğrençliğe ve müptezelliğe batmış bu köhne dünya, insanlık adına gerçekten yaşanabilir olmaktan çıktı.

Ahir zamanın kötü gidişatını, dini kaynaklarda okuyor ve biliyorduk lakin bütün bir insanlığın bu denli alçalabileceğini, kokuşabileceğini, tefessüh edeceğini, soysuzlaşacağını ve tek kelime ile kudurabileceğini düşünemiyorduk. Havsalamız almıyordu.

Meğerse bu yaşanılan soysuzlaşma, kötüleşmenin daha başlangıcıymış; her gün daha da pespayeleşerek, daha da çukurlaşarak iğrençleşecek ve yeryüzünde 'Allah' diyen kalmayacaktır.

İşte kıyamet de insan müsveddeleri olan o leş kargalarının üzerinde kopacaktır.

Rusya Devlet Başkanı Putin, eski bir istihbaratçı olmasının birikimiyle dünyanın bu kötü gidişini görmüş ve gerekli ikazı yapmıştı, lakin atı alan çoktan Üsküdar'ı geçmişti. Putin şöyle demişti: 'Batılı elitler, tarihte yüzyıllar boyunca karınlarını ihsan etiyle, ceplerini ise parayla doldurdular... Pedofiliyi (çocuklara cinsel tasallut) normal, 'yeni normal' olarak kabul etmemizi istediler. Rahipler, eşcinsel evlilikleri gerçekleştirmeye zorlandı. Kimse böyle yaşamak istemiyor. Ancak şunu iyi bilmeliler, 'Vampirlerin balosu sona eriyor!'

Haberin Devamı

MOSSAD'ın şeytanı bile çatlatan aşağılık tezgâhı Epstein dosyası kısmen açıldı ve Pandora'nın kutusu tüm iğrençliğiyle ortalığa saçıldı.

Batılı modern elitlerin Kuran'ın ifadesiyle 'belhüm adal' hayvandan da daha aşağı en iğrenç yaratıklar olduklarını gördük.

Ayrıca yine Kuran'ın ifadesiyle Yahudi'nin (Siyonist), ahir zamandaki var oluş gayesinin 'yeryüzünde bozgunculuk yapmak, fesat çıkarmak' olduğunu ibretle gözlemliyoruz.

Normal insanlar, Gazze'de bebekler öldürülüyor diye feryat ederken bu zihniyet bebek ölümlerinden zevk alıyor; deprem ve savaş bölgelerinden küçük çocukları kaçırıp seks ve hatta işkence objesi olarak kullanıyorlar.