Nasıl unutabiliriz

Yerleşmiş olduğumuz bu çetin ve netameli coğrafyada yaşayabilmenin iki şartı var; birincisi yaşayan kitlelerin birlik olması, diğeri de güçlü olmalarıdır.

Dikkat edilirse, açık ve gizli düşmanlarımız da bu iki yönden bize hücum etmektedirler. Ya içerideki birliğimizi bozmaktalar; bunun için de kardeşi kardeşe düşman etmek için nifak tohumları ekmekteler ya da çeşitli terör örgütlerini kurup, geliştirip, besleyip, eğitip, donatıp üzerimize saldırtmaktadırlar. Birliğimizi ve bütünlüğümüzü bozmak için bir imparatorluk bakiyesi olan toplumumuzun dinamikleriyle oynuyor ve böylece bizi birbirimize düşürüyorlar. Daha dün yedi düvel olarak kapımıza dikilmiş ve tüm melanetlerini kusarak, ellerinden gelen tüm vahşeti sergileyerek varlığımıza kastetmişlerdi. O ölümcül yaralar, henüz kabuk bağlamışken ve unutulmaları asla mümkün değilken...

Bugün de aynı güçler (Batı), bizimle sözde aynı ittifak içinde gözükmelerine rağmen envai çeşit düşmanlıklarını sergilemek için ellerinden geleni artlarına koymuyorlar.

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

Batı, 40 yıldır PKKYPGPYD'yi başımıza bela etti.

Daha yeni, 12 civanmerdin acısıyla yüreklerimiz dağlandı, kınalı kuzularımız şehadet şerbetini tattı. Anne karnındaki yavrularını babasız bırakarak sonsuzluğa uçtular. Alemlerin övüncü olan sevgililer sevgilisine komşu oldular. Cennet nimetleri kendilerine afiyet olsun; Rabb'im aynı şehadeti bizlere de nasip eylesin. Amin.

Siz, Türkiye'nin, sadece PKK diye bir örgütle mücadele ettiğini mi zannediyorsunuz Türkiye; ABD, Fransa, İngiltere başta olmak üzere asıl İsrail'le savaşıyor. Zira bizim güneyimizde kurulmak istenen Kürdistan, gerçekte küçük İsrail olacaktır.

Bundan dolayıdır ki, Anadolu'nun (Ankara) savunma hattı Kudüs'ten başlar. Allah saklasın Kudüs, Gazze düşer ise sıra Türkiye'ye gelecektir. Nitekim Gazze'deki İsrail vahşetinin yansımalarını hem sınırımızın dışındaki terör olaylarında ve hem de içerideki çeşitli provokasyonlarda görmekteyiz!

İsrail'in peşinde olduğu sözde kutsal topraklar, Nil ile Fırat nehirleri arasındaki sahayı (Türkiye'nin büyükçe bir kısmı dahil) kapsamaktadır.

Lübnan, Ürdün, Suriye, Irak ve Körfez'deki kabile devletçikleri hayali devletler olup, sınırları cetvelle çizilmiştir. O cetveli ve pergeli tutan el, bugün da anılan tüm bölgeyi paramparça edip İsrail'e lokmalar halinde sunmaktadır.