FETÖ bitmedi -2-

FETÖ tipi, sözde dine endeksli terör örgütlerinin tarihimizdeki örnekleri; Selçuklu döneminde Haşhaşiler, Osmanlı döneminde Kadızadeliler hareketleridir.

Selçuklu döneminde İmam-ı Gazali, Osmanlı döneminde ise Kâtip Çelebi mahut örgütlerin ipliğini pazara çıkardı.

FETÖ elebaşı F. Gülen yarım asır boyunca içindeki ufuneti din diye kustu ve bu süre zarfında hiç kimseden ses-seda çıkmadı. Özellikle dini kesimlerden ne Diyanet'ten ne ilahiyat fakültelerinden ve ne de dini cemaatlerden en ufak bir ses çıkmadı.

Bilakis hemen her kurum ve kişi, F. Gülen iblisini ve ona bağlı yapıları öve öve bitiremiyorlardı.

Mangalda kül bırakmayan mahut ilahiyat profesörleri, bu yapıya yaranmak ve hatta bu yapıdan beslenebilmek için adeta yarış halindeydiler. Bunların düzenlediği sözde ilmi Abant Toplantılarına katılıyor, bunların sağladığı beş yıldızlı otellerde kalınıp sözde tebliğler sunuyorlardı.

FETÖ şeytanı ömrü boyunca vaaz verdi, kitap yazdı; elli yıl boyunca, bu kişinin ne dediğine ve neleri yazdığına bakılmadı mı Milyonları peşinden sürükleyen birinin dediklerini ve yazdıklarını bilmemek imkansızdır. Zira bu melun hemen her gün televizyonlarda ahkam kesiyordu.

Haberin Devamı

Peşinden giden halk, cahildi, özellikle dini konularda zırcahildi. Dinini bilmeyen şeytanın maskarası olur misali bu kişiler, domatesi seçerken gösterdikleri özeni dinlerini öğrenirken göstermedi ve mal bulmuş mağribi gibi bu şarlatanın ardına düştü.

Neden sonra; devlet bu yapının terör örgütü olduğunu açıkladıktan sonra, Diyanet (Din İşleri Yüksek Kurulu) FETÖ' hakkında bilimsel bir rapor hazırladı ve bu kişinin deli, söyleyip yazdıklarının da deli saçması şeyler olduğunu ve bütün bunların muazzez dinimiz İslamiyet ile bir alakası olmadığını delilleriyle ortaya koydu.

Ba'de harabi-l Basra!

Zira şeytanlıkta sınır tanımayan bu iblis, kendini kimi zaman peygamber, kimi zaman da ilah olarak lanse ediyor. Bu saçmalıkları dinleyenler de cezbeye tutulup kendilerinden geçiyorlar.