ABD, Batı ve İsrail kaybetti

Filistin'de sergilenen vahşet, İsrail ve müttefiklerinin gerçek yüzlerini tüm insanlığa gösterdi.

Halbuki daha dün, 2. Dünya Savaşı'nda Almanya, Yahudilere karşı soykırım uygulamış, onları öldürme merkezlerinde ve hem mobilize ve hem de sabit gaz odalarında, sistematik ölümlerle boğarak (karbon monoksit gazıyla) öldürmüştü.

Geçen 80 sene zarfında, Yahudi sermayesinin oluşturduğu dünya sinema endüstrisi, bu denli vahşi katliamları konu alan filmler üretti ve bunlar tüm ülkelerde gösterime sokuldu.

Hitler ve bir avuç avenesi günah keçisi ilan edildi ama Alman ordusu ve Almanya halkının çoğunluğu da bu şebekesinin yanındaydı. Hepsinden önemlisi mahut soykırımın baş mimarı olan Hitler de bir Alman'dı.

Aynı Almanya'nın bugünkü yöneticisi, aynı soykırımı yapan İsrail'in yanında, onun zulmüne destek oluyor, silah ve mühimmat veriyor. Aklı sıra Almanya günah çıkarmaya çalışıyor lakin bilmiyor ki, onun o gün işlediği ve bugün İsrail'in sergilediği günahları dünyada çıkarmanın imkân ve ihtimali yoktur.

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

Zira onların hakkından ancak ebedi olan cehennem ateşi gelir!

Dünyaya nizam verdiğini iddia eden ABD'nin Başkanı 'Ben Siyonistim', Dışişleri Bakanı da 'Ben Yahudi'yim' diyerek ufunetlerini kustular. Bu zihniyetteki insanların yönettiği dünyanın ne halde olduğunu varın siz hesap edin!

AB ülkeleri ise, tarihlerinin en zavallı halini yaşıyorlar. ABD'nin uydusu, Yahudi'nin esiri, acınacak bir halleri var.

Bu ülkeler sözde medeni ve hatta medeniyetin beşiği, fikir ve ifade hürriyetinin kâmil manada sergilendiği ülkeler. Halbuki bütün bu ülkelerde Filistinlileri savunmak ve onlara yapılan zulümleri dillendirmek büyük suç.

Filistin Dışişleri Bakanı'nı, ABD'deki oturumlarda tek kelime etmemesi şartıyla davet ettiler.

Seksen sene boyunca tüm ülkelerde izlettirdikleri filmler sonucunda Yahudi'yi mağdur gösterdiler. Uğradıkları zulümlerle kendilerini acındırdılar. Hemen tüm ülkeleri hem acındırdılar ve hem de kuzu postuna bürünerek uyuttular.

Muharref (bozulmuş) Tevrat'ta anlatılan gerçek yüzlerini (kendilerinden olmayan insanları insan bile görmeme ve onları hayvanları ile birlikte topyekûn imha etmek) hep sakladılar.