28 Nisan 2024 günlük burç yorumları

KOÇ: Yaşadığınız bir ilişki varsa, hemen sonuca gitmeyin. Beraberliğinize devam edin fakat evlilik kararı almayın. Çünkü görüşeceğiniz veya iş birliği içinde olacağınız kişilerin güçlü ve kariyerli olmasına özen göstereceksiniz.

BOĞA: Ay'ın bulunduğu konum, orijinal düşünceler içinde olduğunuzu gösteriyor. Sizi bu yönde destekleyen kişilerle birlikte olmaktan keyif alıyorsunuz. Finansla ilgili yavaşlayan şartlar konusunda, temkinli ve ölçülü gidiyorsunuz.

İKİZLER: Güneş bilinçaltı evinizde ilerliyor. Bu dönemde çevrenizle ilişkilerinizi gözden geçirip, enerjinizi asgariye indirmenizde fayda var. Yapacağınız seyahatler, kaçamak aşk ilişkilerinizle iniltili ilerleyecektir. Dikkatli olun.

strong class"read-more-detail"Haberin Devamı

YENGEÇ: Bugün, güvenebileceğiniz bir çevreye gereksinim duyacak ve olayları farklı yönlerden araştıracaksınız. Ay, sağlık ve çalışma evinizde bulunuyor. Günlük hayatınızı yeniden canlandırabilir. Öfkelerinizi dengelemek zorunda kalacaksınız

ASLAN: Çevrenizde size yardım edecek ve enerjinizi sizin için kullanacak arkadaşlarınız olacaktır. Güzel konuşmalarıyla karşı cinsin sizi etkilemeye çalışması aşkları da gündeme getirebilir. İskelet sisteminizi korumalısınız.

BAŞAK: Fikirlerinizi kendinize saklamak istediğiniz için, garip bir gizemlilik durumuna girebilirsiniz. Kafaca anlaştığınız kişilerin, daha sonra yaşantınızda farklı bir boyuta geçme ihtimalinin olması sizi endişelendirmesin.

TERAZİ: Yaşadığınız bir ilişki varsa, karar almak için hızlı hareket etmeyin. Yakın çevrenizi testten geçirirken, çevrenize odaklaşacak ve gerçek dostlarınızla birlikte olmayı yeğleyeceksiniz. Eğlenceli ortamlar sizi bekliyor. Hazırlıklı olun.

AKREP: Tavırlarınızda belirli bir inatçılık gözleniyor. Çevrenizin yardımına ihtiyaç duyduğunuz halde, güçlü gurur duygunuzla hareket ediyorsunuz. Emlak işleri ile ilgili değişimler de gündeminizde olabilir. Bugün, öz güveniniz yüksek.