11 Mayıs 2024 günlük burç yorumları

KOÇ: Çalıştığınız iş yerinde birçok değişim gündeme gelecektir. Kariyerinizi sorgulamak ve kusur bulmak yerine, değişen şartlara ayak uydurmaya çalışmalısınız. Acele etmeden sabırlı davranırsanız, kazanan hep siz olacaksınız.

BOĞA: Kariyerinizle ilgili hedeflerinizi en iyi şekilde saptayabilme becerisine sahip olacaksınız. Koşullarınızı doğru bir şekilde yönlendirmelisiniz. Ciddi bir çalışma içine gireceksiniz. İlginç aşk gelişmeleri sizi bekliyor.

İKİZLER: Bazı kararlarınızı ertelememelisiniz. Söz verdiğiniz olaylara nedensiz bir şekilde yaklaşıyorsunuz. Dengelerinizi korumak uğruna, taviz vermek de istemiyorsunuz. Enerjinizi dağıtmaktan vazgeçmelisiniz. Baş ağrılarınız olabilir.

strong class"read-more-detail"Haberin Devamı

YENGEÇ: Eşinizi ve sevgilinizi özgür bırakın ve sosyal yaşantısına eşlik etmeye çalışın. Hayal kırıklıkları size göre değil. Aşkın önemli olduğu bir dönemdesiniz. İlişkinizi gözden geçirmeniz gerekecektir. Daha samimi olmalısınız.

ASLAN: Çevrenize oldukça çekici geleceksiniz. Eşiniz veya partnerinizden beklediğiniz ilgiyi fazlasıyla görecek ve mutlu olacaksınız. Aşkta güç savaşına girmeyin. Bugün, daha çok çevresel ilişkilerinizle gündeme geleceksiniz.

BAŞAK: Kariyerinizle ilgili planlarınızı doğru kullanmalısınız. Ertelediğiniz işler yeniden gündeme gelecektir. Kendinizle ilgili yapacağınız değişimlerde, yaşayacağınız gecikmeleri sorun yapmamalısınız. Sonuçlar lehinize gelişecektir.

TERAZİ: Farklı yaşamak istiyor ve bunu başaramayınca öfkenizi çevrenizden çıkarıyorsunuz. Aşk hayatınızda romantizm doruğa çıkacak. İş hayatınızda kariyerli kişilerden alacağınız destek sayesinde, başarılı bir dönem geçireceksiniz.

AKREP: Bugünlerde iş imkanlarınız daha da çoğalacak. İş seyahatleri yapacaksınız. Terfiler ve maaş artışları söz konusu olacak. Aşk konusunda, hemen karar vermemeli ve kendinize zaman tanımalısınız. Mutlu bir dönem başlıyor.