Olanların suçlusu İsrail'dir

TERÖRİST İsrail polisi, canlı yayın yapan Al Araby TV muhabirini tehdit ediyor: "Güzel şeyler söylesen iyi olur. Dinle küçük pislik, Gazze'yi toza çevireceğiz. Duydun mu, toza..." diyor. İsrailli şarkıcı Eyal Golan: "Gazze yok edilmeli ve orada tek bir insan bile kalmamalı. Basitçe söylemek gerekirse bunlar hayvan...." diyor. İsrailli subay Betzalel Taljah, CNN canlı yayınında, "Savaş sadece Hamas'la değil, tüm sivillerle." diyor. Bunları söyleyen ve yapanlar, sıradan Yahudilerdir. Bahaneleri ise Hamas saldırıları imiş... Hamas durup dururken mi saldırdı... Bir sabah kalkıp biraz silah sıkalım mı dediler... Yahudi yerleşimcilerin Filistinli Müslümanları yerlerde sürükleyip evlerine, tarlalarına, bahçelerine zorla el koyan Yahudiler, hiç suçlu ve sorumlu değiller mi... Mescid-i Aksa'ya terörist İsrail polisi korumasında en çirkin saldırıları yapan fanatik Yahudiler suçlu değiller mi... Son 6 aydır, katiller sürüsü İsrail, neredeyse her hafta düzenli olarak Filistin'de Müslüman öldürmüştür. Yani; devlet maskeli terör örgütü İsrail, Hamas hiçbir şey yapmasa da Filistinli Müslümanları zaten öldürüyordu. Yahudiler, Müslümanlara soykırım yaptıklarını iğrenç bir hoyratlıkla da söylüyorlar... Hamas ve Aksa Tufanı harekatının, bunların Müslümanlara yönelik öfkesi ve yaptıkları soykırım ile hiçbir ilgisi yoktur. Masum insanların kanının dökülmesinin tek sorumlusu katil, terörist ve işgalci İsrail'in yöneticileridir.

KAYBEDİYOR, KAYBEDECEK...!
Siyonist Yahudi katiller sürüsü İsrail, Hamas karşısında kepaze oldu, paçavraya döndü, birçok asker ve sivil Yahudi öldü, Hamas'ın elinde rehineler var ve açıkça terör örgütü İsrail kaybetti. Hamas'ın, İsrail Askeri İstihbarat Merkezine girdiği iddiasını da hatırlatalım. Muhtemelen tüm muhbirlerin listesine ve başka birçok gizli belgeye ulaşmış olabilirler. İsrail adlı devlet isimli terör örgütü, bu savaşı kaybetmiştir. Bu nedenle sivillere katliam yapıyor. Hamas karşısında düştüğü kepazeliğin hıncını sivillerden alıyor. İsrail; erkek, kadın, yaşlı, genç, çoluk, çocuk demeden sivil Müslümanları öldürüyor. Sadece savaş suçu işlemiyor, insanlık suçu da işliyorlar. Katil, Siyonist Yahudi İsrail ordusu, Gazze'de ambulanslar, hastaneler, acil servis ve sivil savunma ekiplerini de hedef aldı. Gazze'de 8 doktor şehit edilmiş. Birleşmiş Milletler'in Gazze'deki insani yardım deposu da vuruldu, artık bir enkaz. Siyonist Yahudiler, Müslümanlara soykırım yapıyor.

YAHUDİLERİN YAPTIĞI BU SOYKIRIM ASLA UNUTULMAYACAK
Siyonist Yahudilerin yaptığı bu korkunç katliamlar, işlediği iğrenç insanlık suçları asla unutulmayacaktır. İsrail ile beraber; Amerika, Avrupa ve Batı; devletleri ile ulusal ve uluslararası kuruluşları ile topyekün ve açıkça din savaşı yapıyorlar. Evangelist Hristiyan Siyonist Yahudi ittifakı ve Batı yani;