Kalkınma yolu

ÖNCELİKLE, hepinizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını içtenlikle tebrik ediyorum...
Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın BağdatErbil ziyareti, bütün dünyanın gidişatını etkileyecek sonuçlar doğurabilir, dua ediyoruz. Türkiye'den Basra Körfezi'ne uzanan Kalkınma Yolu; Türkiye'den Irak'a, oradan Basra Körfezindeki başka ülkelere kadar, kalıcı bir ekonomik ve sosyal refahın, birleşmenin, bütünleşmenin temelini atabilir. Diğer seçeneklerin hepsinden daha cazip olabilir. Küresel ticarete yepyeni bir imkan sunabilir. ABD, İsrail ve bu ikisi ile işbirliği içindeki bazı bölge ülkeleri, son 20 yıldır bu yol fikrini ve projesini yok etmeye çalışıyorlardı. İşte tam da bu noktada, Kalkınma Yolu civarındaki PKK varlığı tamamen temizlenecek, bu yolun güvenliğini tehdit edecek hiçbir örgüt ya da gücün varlığına izin verilmeyecek. Bütün bunlar olamasın diye içimizde düşmanlarımız ile işbirliği yapan siyasi partiler, yayın kuruluşları, sivil toplum örgütleri başka menfaat grupları var.
Ne yazık ki dünyadaki güç odaklarının her birinin ülkemizde uzantıları bulunuyor. Siyaset ve başka her alandaki gelişmeleri, dünyadaki bu güç odakları arasındaki kavga, uzlaşma ve dayanışma ile beraber düşünmez iseniz feci halde yanılırsınız...
ALMANLARDAN ÇALINMIŞ ALMANYA
Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier, tam da Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye'de olmadığı gün, İstanbul'a geldi. Koşa koşa İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı malum şahsın yanına gitti.
Almanya, tam da 2.
Dünya Savaşı sonrasında Almanlardan çalındı. Almanya diye müstakil bir devlet yok aslında... Birden fazla Almanya var... Almanya, 2. Dünya Savaşı sonrasında yenildiği için, Amerika Birleşik Devletleri'nin ve Müttefik Kuvvetleri'nin resmen işgal ettiği bir devlettir. ABD geri dönmüştür.
Müttefik kuvvetler çekilmişlerdir. Ancak resmen ifade edilmemesine rağmen, hala işgal statüsü devam etmektedir. ABD geri dönerken, Almanya'nın bütün kozmik odalarını teslim almış, kendisine tabi olacak şekilde düzenlemiştir.
Bütün bunları yapıp Almanya'yı tam bir müstemleke haline getirdikten sonra oraları terk etmiştir. Bu nedenle, Almanya denilen zincirlenmiş dev, aslen bütün hücreleriyle ABD ve dünyayı idare etmeye çalışan "şeytani üst akla" bağlıdır. Ve ABD'nin elini bulaştırmak istemediği pis işlerini yapar... Bu arada, İsrail'in derin etkisi altında olan bir Almanya daha daha vardır. Siyonist Yahudilerin Gazze ve Filistin'de yaptıkları korkunç SOYKIRIM'a en başından bu yana tam destek verdiler. Katil, terörist ve işgalci İsrail'i dünyadaki vicdan ve