İsrail teröristlerin asıl sahibidir

ŞEHİTLERİMİZ var... PKKPYD YPG'li teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan kahraman askerlerimize ALLAH'tan rahmet, yaralanan askerlerimize acil şifalar diliyorum.
Milletimizin başı sağolsun. Aslında Siyonist Yahudiler ve Evanjelist Hristiyanlar, uzun süredir Türkiye Cumhuriyeti ile savaş halindedirler... ABD ve İsrail, bu katil teröristleri resmen devletlerinin bir parçası yaptılar. Bağımsız Kürdistan bir maskedir.
Asıl ve nihai hedef, Büyük İsrail devletidir.
PKKPYDYPG; Kürtlerin değil, Siyonist Yahudilerin terör örgütleridir. Kürtlerin evlatlarını çaldılar. İstikbalini kararttılar.
Siyonist Yahudilerin devlet isimli terör örgütü İsrail; azgındır, teröristtir, katildir, işgalcidir, zalimdir. ABD ve terörist İsrail, Kürt görünümlü Kürt katillerine, Suriye'de korsan devlet kurmak istiyorlar. Eğer bu teröristler Suriye'nin kuzeyine hakim olurlar ise ve Kudüs, İsrail'in başkenti olur ise... Katil ve terörist İsrail, aynı gerekçe ile, Türkiye Cumhuriyeti topraklarında da hak iddia ediyor ve edecektir. Hemen belirtelim; Gazze ve Filistin konusunda Türkiye'de oluşan hassasiyeti ve tepkileri dağıtmak için de saldırdılar.
İSİMLERİ AYRI ADAMLARI AYNI
PKKPYDYPGKCK ile siyasi parti maskeli arkadaşları, isimleri ayrı adamları aynı Kürt görünümlü Kürt katilleridirler.
DAĞA çıkınca, PKK'lı... Suriye sınırını geçince, PYDYPG'li... İran'da PJAK... Meclise girince, HDPDEM'li oluyorlar.
Gerçek bütün çıplaklığı ile meydanda duruyor. Beyni ve kalbi İsrail'in, gövdesi Avrupa ve ABD'nin, elleri İran'ın, ayakları Rusya'nın, Kürt görünümlü Kürt katilleri...
Nitekim terör örgütü YPGPKK, Suriye'deki diğer hamileri ABD ve Rusya'ya çağrı yaptı.
Gelin bizi kurtarın diye feryat ediyorlar.
CHP, SOLCULAR VE HDPDEM
Anneler ve babalar, tek başlarına HDP ve PKK'ya hayatı dar etti. Ayağa kalkıp PKKPYDYPG terör örgütünün ellerinden evlatlarını kurtaran anne ve babalara selam olsun. Bu kahraman insanlar, evlatlarını teröristlerin inlerinden söke söke aldılar.
Korku sebebiyle PKKPYDYPG'ye tepki gösteremeyen Kürt kardeşlerimize cesaret pompaladılar. Kürt kardeşlerimiz inşallah kendi elleriyle bu örgütü boğacaklar.
Müslüman Kürtler, çocuklarını, hayatlarını ellerinden alan PKK'ya karşı artık susmuyor ve cesurca başkaldırıyorlar. Kürt kanıyla beslenen HDP ve PKK'yı, can siparene savunan sözde insan hakları savunucularının hiçbiri, bu anne ve babaların yürekleri yakan feryadını duymadılar... Dağa götürülen evlatlarını kurtarmak için HDP binası önünde eylem yapanlara, solcular, CHP çevreleri, sözde kadın haklarıinsan hakları savunucuları ve sözde duyarlı ünlüler, hiç bir destek vermediler...
BU CHP ATATÜRK'ÜN MÜ...
Mustafa Kemal Atatürk yaşasaydı devleti ve milleti bölmeyi hedefleyen teröristlerin, siyasi parti maskeli adamları ile seçim ya da herhangi bir konuda işbirliği yapar mıydı...
Türk milleti 12 şehidi için tek yürek oldu.
AK Parti, MHP, İYİ Parti ve Saadet Partisi grupları Meclis'te otak bildiriye imza attı.
CHP ve PKK'nın partisi DEM imzalamadı.
Tüm Türkiye PKK'nın saldırılarına karşı birlik olmuşken, 14 milyona yakın kişinin oy verdiği CHP, yine terör ve uzantılarının yanında saf tuttu. Ne "PKK" diyebildi ne de ortak bildiriye imza attı. Daha evvel de Terörle mücadele tezkerelerine uydurma gerekçelerle karşı çıkmışlardı. Son zamanlardaki CHP parti yöneticisi tipi şöyle: