Gazze'de açlıktan ölüyorlar

Daha önce Gazze'de bebekler, yeni doğanlar ve hastalar; genellikle yetersiz beslenme ve gıda eksikliği gibi dolaylı sebeplerle ölüyordu.
Ancak şu an insanlar doğrudan açlıktan ve susuzluktan ölüyorlar. Yani çocuk, sadece açlıktan, hiçbir şey yemediği için can veriyor; bu artık yetersiz beslenme değil, direkt açlık ölümüdür. Manzara gerçekten çok çok ağır.

Doktor, hasta, kadın, çoluk çocuk, yaşlı, genç herkes aç. Toplu ölümler yaşanacağı yönünde ciddi uyarılar var. İnsanlığın yaşadığı en korkunç, acımasız ve planlı açlıkla toplu öldürme eylemi yaşanıyor, üstelik tamamı tüm dünyanın seyrettiği bir naklen yayında gerçekleşiyor.
Dünyanın sessizliği ve eylemsizliği ise vicdan ve merhamet sahibi bizleri kahrediyor.

DÜRZİLER VE PKK YAHUDİLERİN ORDULARI

Türkiye'nin desteklediği bağımsız bir Suriye Devleti, Golan Bölgesini İsrail'den isteyecek ve almaya çalışacaktır. Golan Bölgesini kaybetmesi halinde İsrail'in yaşaması mümkün değildir. Siyonist Yahudilerin Suriye'de iki ordusu vardır. Bir tanesi Dürziler, diğeri de PKK/PYD/YPG teröristleridir. Hepsi de Yahudilerin emrindedirler, İsrail'in köpekleridirler. İsrail'in kışkırtması ve desteğiyle Süveyda'da Suriye yönetimine başkaldıran Dürzilerin üzerine, Arap aşiretleri yürüdü ve isyanı püskürterek anlaşmaya mecbur ettiler.

Süveyda'ya giren Arap aşiretlerinin savaşçıları kayıplar verdiler fakat savaştılar, Dürzi militanlar da kaçacak delik aradılar. İsrail, anlaşmaya mecbur bırakılarak Suriye askerlerinin bölgeye yeniden dönmeleri ve kontrol etmeleri sağlandı. Arap aşiretleri organize şekilde mobilize olup Süveyda'ya akın ederek İsrail oyununu bozdular. İsrail ve Dürziler eğer anlaşmaya uymazlarsa Arap aşiretlerin yeniden organize olup, Süveyda'ya akın etmeleri artık daha kolay olacaktır.

TÜRKİYE KARŞITLARINI SAVUNMAK

Batı putperestleri, yine Türkiye karşıtı ne varsa, kim varsa savundular. Türkiye'nin gücünü, üstün siyasi aklını ve başarılarını ısrarla ve inatla yok sayıp inkar ediyorlar. İsrail'i, Amerika'yı, Batı'yı, Dürzi'leri ve hatta içten içe; PKK'yı destekliyorlar...

Türkiye'nin desteklediği vekil güçlerin; ABD, Rusya, İsrail, İran, Hizbullah, Fransa, İngiltere ve başka emperyalist yamyamlar varken, Şam'ı alıp, 61 yıllık BAAS dikta rejimini devirmesini ve Ahmet Şara liderliğinde bir yönetim kurmasını göz ardı edip yok sayıyorlar. Türkiye'nin istemesiyle Trump'ın Ahmet Şara'ya övgüler düzdüğünü, Suriye'ye yaptırımları kaldırdığını, Fransa Cumhurbaşkanının Ahmet Şara'yı Elysee Sarayında ağırlamasını önemsiz sayıyorlar.

NET İMAM/HATİP DÜŞMANLIĞI