Blinken de suç ortaklarından

SOYKIRIMIN yapan İsrail ile beraber Amerika Birleşik Devletleridir...
ABD; savaşın yayılmaması vurgusu yapıyor ve fakat katiller sürüsü İsrail isimli devlet maskeli terör örgütünün soykırımını durdurmuyor.
Ateşkes asla istemiyor.
Ateşkese karşı oy kullanıyor.
ABD Dışişleri Bakanı Blinken, Türkiye ziyaretinde her anlamda hakettiği muameleye tabi tutuluyor. Evanjelist Hristiyan ve Siyonist Yahudi ittifakı, ABD'nin bütün kozmik odalarını ele geçirmişler ve ABD'yi Yahudiler'in adeta bir maymununa çevirmişler. Blinken de Yahudi kimliğini haykırmaktan asla çekinmemiştir. ABD, aslında İsrail'e karşı bölge ülkelerini özellikle de Türkiyeyi durdurmanın peşinde.
Türkiye Cumhuriyeti, Dışişleri Bakanlığı ve Bakan Hakan Fidan, ayyıldız koruması altında Mescid-i Aksa figürünün yanına Blinken'i oturtup hem ABD hem dünyaya mesaj verdi. Şehitlerimizden dolayı müthiş bir acı çekiyoruz.
Yaşananlar yüreklerimizi dağlıyor. Sabahlara kadar Gazze'deki kardeşlerimiz için ALLAH'a dua ediyoruz.
İnşallah; Türkiye'nin garantörlüğünde iki devletli çözüm her zamankinden çok daha yakın.
SİYONİST YAHUDİYİ NE DURDURUR...
Soykırıma uğradıklarını söyleyen Yahudiler, soykırım yapıyorlar. Yerleşim yerlerinden uzaklaşan sivilleri vurdular. Varil bombası kullandılar. Fosfor bombası kullandılar. Okul, camii, hastane, ambulans, kilise bombaladılar. İnsanlığı nükleer silah ile tehdit edebiliyorlar.
Sınırımızın dibinde terör örgütünden ordu kurdular.
PKKPYDYPG, FETÖ, DHKP-C, bütün hücreleri ile Siyonist Yahudilere aittirler.
İsrail bu terör örgütleri aracılığı ile zaten Türkiye ile savaşmaktadır. Kudüs, Gazze, Filistin Yahudilerindir derseniz, Türkiyenin de güneydoğusunun Yahudilere ait olduğunu kabul etmiş olursunuz. Türkiye;
Gazze'de direnen Filistinli kardeşlerimize silah ve askeri mühimmat desteği vermeli. Başka türlü bu azgın ve lanetlenmiş Yahudileri durdurmak asla mümkün değildir.
Aksi taktirde;
Gazze'nin kadın, erkek, çoluk, çocuk bütün şehitleri, ahirette, çetin hesap gününde, sadece soykırımcı Siyonist Yahudilerden değil, bizden de davacı olacaklar.
BOYKOT
İsrail'in işgal ve soykırım suçlarına destek vererek suça ortak oldular. Filistinlilerin haklarının ihlal edilmesinde suç ortağı olan İsrailli ve uluslararası şirketleri boykot ediyoruz. Boykot;