Batı ölmeli...!

YUKARIDAKİ başlık ve aşağıdaki ifadeler, Rus siyaset bilimci Alexander Dugin'e ait. Kimine göre Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in akıl hocası, kimine göre ise Kremlin ile bağlantısı yok.
Farketmez, söyledikleri ve yazdıkları ile dünyada dikkat çekiyor. Bakın neler söylüyor...
"Batı ölmeli...! İslam ülkeleri, çok kutuplu dünyanın kutbu olmalı...
İslam dünyasının, halihazırda İslam birliğini baltalayan hafifletici tedbirlere değil, konsolidasyona ve dayanışmaya ihtiyacı var.
Güçlü kalın; yeni çok kutuplu dünyanın kutbunu oluşturun.
Batı hegemonyasını bir kez ve sonsuza kadar yok edelim. Biden her şeyi Yeni Dünya Düzenine bağlıyor.
Meydan okumayı kabul ediyoruz. Karşılık verelim.
Alternatife ihtiyacımız var.
Değişiklik mümkündür..." Dugin bunları bir Rus olarak dünyanın her yerindeki bütün Müslümanlara söylüyor.
Adam Müslüman değil.
Fakat tespiti, önerisi ilgiye muhtaç değil mi...
Eğer dünyadaki bütün Müslümanlar asgari birlik ve beraberliği sağlayabilirlerse çok kutuplu bir dünyanın merhamet, adalet, ağırlık ve güç merkezi olacaklardır. Bu ham hayal değildir, masal değildir... Müslümanlar birlik ve beraberlik içinde olabilirler ve ALLAH'ın ipine sımsıkı sarılırlarsa Kur'an- Kerim, yeryüzüne rahmet ve şifa kaynağı olabilecektir.
TEK YOL BİRLİK, BAŞKA YOLU YOK.!
Filistinliler siyasi birlik sağlamak zorundadır. İslam coğrafyası da mezhep, ırk, liderlik ayrışmalarından bir an önce kurtulup acilen birlik olmalıdır. Aksi taktirde bütün Müslümanların bu katiller sürüsüne köle olması ya da külliyen yok olması mümkündür. Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın her fırsatta söylediği gibi: Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız...
Sadece kendi içimizde değil, hem Türk dünyası ile hem de dünyanın her yerindeki Müslüman kardeşlerimizle... Çare budur, tek yol budur...
İÇİMİZDEKİ BATI PUTPERESTLERİ NEREDE...
ABD, Fransa, İtalya, Almanya, İngiltere ve Kanada; Filistinlileri soykırım'a tabi tutan katiller sürüsü İsrail'i, bir kez daha desteklediklerini duyurdular. Gazze'de binlerce yaşlı, kadın, bebek, çocuk katlediliyor. Bunlar insan değil mi Hakları yok mu Gazze ve Filistinde yaşananlar bir soykırımdır.
Savaş ve katliam bu vahşeti tanımlamıyor. İnsani ateşkese "hayır" diyen ABD, İngiltere Fransa ve bütün BATI, bu soykırımın failidir.İnsan hakları ve kadın hakları diye yırtınanlar, soykırım yapılıyorken katillerin yanındalar. İçimizde yaşayan BATI PUTPERESTLERİ ne düşünüyorlar acaba... Doğal olarak BATI'nın yanındalar.
Sessiz kalarak, ya da yaşananlardan açıkça Filistinlileri suçlayarak taptıkları BATI putuna hizmet ediyorlar.
İSRAİL BİZİ DE TEHDİT EDİYOR
Yaşananların, Filistinli Müslüman kardeşlerimizin uğradıkları zulüm dışında da ülkemiz ile ilgisi vardır. İsrail aslında asıl bizi tehdit ediyor.
Yahudiler; tahrif ettikleri Tevrat'ta hüküm uydurmuşlar. Filistin dışında, Türkiye'den de toprak istiyorlar.
Nihayetinde bizi de öldürüp, bombalayacaklar. Yani şimdi tüm Gazze, Kudüs Yahudilerindir fikrini kabul edersek, ALLAH korusun, gelecekte, güneydoğumuzu Yahudilere vermeyi kabul etmiş oluruz. Siyonist Yahudiler,"Arz-ı Mev'ud'u kuracağım, en son olarak Türkiye'ye geleceğim, ne pahasına olursa olsun senden de toprak alacağım" diyorlar. Eğer şimdi bu lanetlenmiş Siyonist Yahudilere itiraz etmez, dur demezsek nihai hedefleri ülkemizdir, aziz vatanımızdır.