ABD uçakları ve gemileri kiminle savaşacak

Biden'ın yüzüne "savaş dursun" diye haykırıyor bir grup kadın. Vicdanlı kadınlar bunlar. Gazze'deki soykırıma yürekleri kan ağlıyor. Her çeşit riski göze alarak dünyanın en güçlü devletin en güçlü adamına karşı yeter diyorlar. Başkent ve New York'ta da yüzbinlerce insan yürüyor. ABD, kamuoyunda iki devletli çözümden bahsediyor.

Aynı ABD, İsrail terör devletine uçaklar ve helikopterler satıyor. F-35 uçakları, en son teknolojiyle donanmış uçaklar. Apaçi helikopterler. Bunlar da yetmiyor filo gönderecek. Bu kadar silahla Siyonizm'i destekliyor. Netanyahu'yu destekliyor, faşizmi destekliyor, Soykırımı destekliyor. Soykırım, faşizm ideolojisiyle ve İsrail devletiyle ortaya çıkıyor. Dünyanın en büyük silah filosu ve son teknoloji uçaklarla gerçekleşiyor. Hitlerin kurduğu ve çevresini tel örgüleriyle düzenlediği kamplar ötesi bir pratik. Bütün Gazze bir Holokost alanı. Artık fırınlar yerine filolar, gelişmiş uçaklar ve helikopterler var. Dünyanın en büyük devleti, dünyanın en ahlaksız devletine verdiği destekle sahneleniyor.

Bu kadar filo, uçak ve helikopter kimi yok etmek için gönderiliyor Büyük orduları mı, büyük devletlerin yapılarını mı Hiç birisi değil. Bir avuç milis güç, militan ve mücahide karşı. Hayır, bunlarla da yetinmiyorlar. Gazze halkını yok etmeye geliyorlar. Çocukları ve bebekleri yok etmek için gönderiliyor. Orantısızlığın insanı delirteceği bir durum. Koca ABD uçakları ve gemileri bebekleri, çocukları, camileri ve kiliseleri yok eden bir terörist devlete yardıma geliyor.

Ne kadar çok korkmuşlar!

Ne kadar çok acizler!

Bir avuç militan için ordular ve filolar gönderiliyor. Yenmek için bebekleri ve kutsal mabetleri yıkıyorlar.

Aslında ABD'nin bu çıkışı bir kudurganlık davranışı!

Siyonizm'in derin yenilgi psikolojisinin hayvanlaşmada üst sıçrama yapması!

Başarısız oldular, yenildiler, dünyaya rezil oldular. İmajları yerin dibine girdi. Kudretleriyle ayakta duran efendiliklerine karşı dünya uyanmaya başladı. İsrail'in, Yahudilerin yenilmezlik miti çöktü. Para hegemonyasının anlamsızlığı cascavlak ortaya çıktı.

Siyonizm'in düşüşü...

Onları kudurtan budur. Orantısız ve aptalca güç kullanmalarının temel güdüsü burada saklı.

Artık akıllarıyla değil, güdüleriyle hareket ediyorlar. İnsan ve akıl yönünü çoktan kaybettiler. O bebek cesetleri, onları dünyada yendi! Masum çocuk bedenleri onları dünyaya rezil etti.

Gazze'de soykırım yapan güçler ve ortakları Hitler gibi hastalıklı tipler de değiller. Normal adamlar! Demokrasi ile yönettiklerini söylüyorlar. Oysa Hitler demokrasiyi tanımıyordu.