Tek başına

Hep söylüyordu: On altı milyonun başkanıydı! Yetmedi, kesmedi; bir de kendini Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı seçtirdi. Oldu seksen altı milyonun başkanı!

Peki, şu an ne yapıyor

Tek başına oturuyor. Yanında kimse yok. Bir süre daha olmayacak. Çünkü organize suçtan cezaevine girdi. Diğer sanıklarla irtibatı kesilmek zorunda! İstese de bugün Silivri'de bulunan diğer örgüt üyeleri ile bir arada kalamaz. En azından iddianame hazırlanana kadar tek başına olacak. Sadece duvarlarla konuşabilecek.

Artık çevresinde aşçı, uşak, hizmetçi de yok. Kimseden yardım alamayacak. Kendi işini kendi görecek.

Boşuna "Dünyanın bin bir türlü hali var" dememişler! Nereden nereye!

Allah kimseye vermesin, zor bir durum!

Peki, durup dururken mi oldu bunlar Kendiliğinden mi gelişti

Tabi ki değil. Ekrem İmamoğlu kendi eliyle davet etti. Öylesine şişirildi, yükseklere çıkarıldı ki, başı döndü. Bu sert iniş kaçınılmazdı! Göz göre göre, göstere göstere geldi.

Ne demişler Kendi düşen ağlamaz!

İsterseniz diploma konusundan başlayalım...

Bilmiyor muydu ne şekilde elde ettiğini Getirip kendisine zorla mı verdiler Silah mı dayadılar, "senin diploman bu olacak" diye Tabi ki değil, apaçık ortada, madrabazlıkla elde etti.

Zaten öyle olmasa iptal edilmezdi!

Buna rağmen, Cumhurbaşkanlığına aday olmaya kalktı. Yok hükmünde olan, bir diploma ile Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin en tepesine göz dikti.

Normal mi bu "Nasıl almışsa almış, olmuş bitmiş bir kere" denilebilir mi Ülke bu zihniyetteki bir kişiye teslim edilebilir mi

Tutuklanıp cezaevine gönderilmesine yol açan iddialar ve olaylar ortada. Bir değil, iki değil, pehlivan tefrikası gibi. Her gün bir yenisi ortaya çıkıyor. Belli ki iddianame hazırlandığında yenilerini de göreceğiz.

Bunları zaten gazetelerde okuyor, televizyon ekranlarından izliyorsunuz...

Ben size sadece MASAK Raporundan bahsedeceğim. İddiaları değil, net olan, itiraz edilemeyen tespitleri ortaya koyacağım:

Ekrem İmamoğlu, üç yıl içinde tam 117 taşınmaz edinmiş. İçlerinde villalar, daireler, dükkanlar ve arsalar var. Şimdi sakın "Adam zengin, parası var, satın almış, sana ne" demesin kimse. Çünkü kendi ifadesinde aylık gelirinin sadece 250 bin lira olduğunu söylüyor. Aylık 250 bin lira ile nasıl edinilir bu kadar mal Var mı izah edebilecek babayiğit