Saldırılar başladı

Cumhur İttifakı'nın adaylarının bir kısmı açıklandı. Hiç vakit kaybedilmeden anında saldırılar da başladı. Belli ki önceden hazırlıklar yapılmış. Adayların takdiminin ardından da harekete geçildi...

Açıklanan adayların ortak bir özelliği var. Tamamı daha önce kendilerini ispat etmiş isimler. Geçmişe dönüp bakıldığında pek çok başarı hikayesi yazmışlar. Hizmet siyasetini sırtlanıp götürebilecek kişilikler.

İşte tam da bu noktadan saldırıya uğruyorlar...

Murat Kurum'a bakalım. Sosyal medyada hakkında öyle şeyler ortaya atılıyor ki, evlere şenlik. Kimi, "Çevreyi yok eden bakan" diye saldırıyor. Kimisi, CHP'nin seçim vaadi olan "İmar Affı" üzerinden yıpratmaya uğraşıyor. Bir başkası Millet Bahçelerini hedef alıyor. Son derece başarılı TOKİ uygulamalarını bile karalamak için çırpınanlar ortaya çıkıyor.

Geçmişte vatandaşların talepleri sonucu çektirdiği fotoğrafların arasından problemli bir-iki sima bulunuyor. "İşte Murat Kurum'un yol arkadaşları" türünden çirkinlikler sergileniyor. Hızını alamayanlar konuyu eşine kadar getiriyor.

İşte, Türkiye'de bir süredir bu çirkin siyaset yürütülüyor. Doğru ya da yanlış olması, ayaklarının yere basıp basmaması önemli değil. Sosyal

Medya trolleri, bazı gazeteler ve televizyonlar aracılığı ile karşı tarafı yıpratmak için elden gelen yapılıyor.

İstismar ve karalama siyaseti ile halka hizmet edecek isimler yıpratılıp, desteklenen adayın aradan sıyrılması için elden gelen yapılıyor.

Dikkat edin, icraatlar karalanıp kirletilmeye çalışılıyor! Böylece, hiçbir icraatı olmayan, sadece laf üreten, şehirlere tek bir çivi çakmayan isimler üzerindeki dikkatler dağıtılmak isteniyor.

Bir de yerel seçimlerle hiç ilgisi olmayan ve nereden çıktığı belirsiz "Hilafet" gibi sahte gündemler üretilip, gerginlikten sonuç devşirilmeye çalışılıyor. Tabii her devirde sığınılan Atatürk istismarcılığını da unutmamak lazım!

Oysa yerel seçimlerde mahalli yöneticiler seçilecek. Onlar da ülkeyi yönetmeyecek, halkın sorunlarına çare bulacaklar.