Olmaz, yapamaz

Hayır, yapamaz. CHP, teröre karşı AK Parti, MHP ve İyi Parti ile birlikte hareket edemez. Çünkü onun yol arkadaşı DEM Parti.

Ayıramaz yollarını, ihtiyacı var. Kurtulamaz o cendereden, yerel seçimde oy lazım. Hem Özgür Özel'in, hem de Ekrem İmamoğlu'nun koltuklarını koruması gerekli. Hem de ne pahasına olursa olsun...

Özgür Bey, boşuna gidip Pervin Çakar isimli çakma sopranonun elini öpmedi. Karşısında kıvrak bel hareketleri sergileyerek reverans yapmadı. Vantuz gibi eline yapışmadı.

DEM'lilerin ayaklarına kırmızı halılar sermedi.

Yok, yapamaz, kızarlar. Kızınca da birlikte hareket etmezler. Oy ve destek vermezler. O kadar çaba boşa gider. Zaten altında eğreti duran koltuk sallanır.

Beyhude çaba, CHP'den PKK ve teröre karşı net bir tavır beklemek! Olmaz, yapamaz. Büyük değişim yaşadı. Evrildi, çevrildi çünkü!

Ayrıca, parti içindeki Sezgin Tanrıkulu gibi tipler de çok rahatsız olur. Onlar da kızar.

Bir de sıkıştığı zaman Türkiye'yi şikayet ettiği Amerika ve Batılı dostları var. Onları da kızdırmaya cesaret edemez. Kılıçdaroğlu'nun aradığı "temiz parayı" kim verir sonra CHP'ye

Hiç sesini çıkardığı ve onlara karşı güçlü bir tepki ortaya koyduğunu gördünüz mü "Yeter artık, PKK'ya verdiğiniz desteği çekin" diye haykırdığına şahit oldunuz mu Ya da "Ne işiniz var sizin Suriye'de" dediğini duydunuz mu

Ama hep birlikte yıllardır "Ne işimiz var bizim Suriye'de, Irak'ta" diye tekrarlayıp duruyor...

Olmaz, yapamaz, onları karşısına alamaz. Alamıyor da zaten.

Peki ne yapacak o zaman..

Bugüne kadar sürdürdüğü istismar siyasetine devam edecek. Atatürk'ün "Yurtta Sulh, Cihanda Sulh" sözlemini tekrarlamayı sürdürecek. Nasıl olsa parti içinde yanı başımızda bir Teröristan oluşur ve Türkiye'yi hedef alırken bunu nasıl sağlayacağımızı sorgulayan yok. Amerika'nın bölgeye yığdığı binlerce TIR silah ve mühimmata ilgilenen de bulunmuyor.

Mondros Mütarekesi