Hepsi bu kadar mı

Sanırsınız Merkez Bankası. Paralar gidiyor, paralar geliyor. Türk Liralarını, Avro balyaları takip ediyor. Böyle giderse deste deste dolarlar da çıkacak ortaya.

Avro deyip geçmeyin, 100'lük üç destesi bir milyon liradan fazla. Üstelik görüntülere bakılırsa, o destelerden çok var. Yakında dolar balyaları da çıkarsa ortaya şaşırmayacağız.

Dudak uçuklatan bir trafik ve para miktarı ile karşı karşıyayız!

Görüntülerin içinde de Ekrem İmamoğlu'nun Danışmanı, İBB Spor Kulübü Başkanı Fatih Keleş ile İmamoğlu A.Ş.'nin Genel Müdürü Tuncay Yılmaz var. Ama Ekrem Bey'den çıt yok.

Ortada sadece şaka gibi bir açıklama bulunuyor, bir de hukuken hiçbir ciddiyeti olmayan teslim ve tesellüm tutanağı. İsteyen dilediği kadar hazırlar bu tutanaktan. Bir adet A-4 kağıt ve bir de kaleme bakar.

Banka hareketleri ve makbuzlar nerede

Yok, yok, yok; hiçbiri yok. Muz Cumhuriyeti değil Türkiye. 2-3 bin liralık kiranın bile banka kayıtlarının arandığı bir sistemde hiçbir anlamı ve ciddiyeti yok bunların.

Ortada çok garip ve rahatsız edici bir durum var!

Acaba hepsi bu kadar mı Yoksa devamı var mı Daha başka neler çıkacak Ortaya neler dökülecek

Bekleyecek ve göreceğiz...

CHP'lilerin akçalı konularda acımasızca birbirlerini suçladıkları, Kemal Kılıçdaroğlu'nun kaybettiği kurultayda para balyalarının etkili olduğunun iddia edildiği bir ortamda çok anlamlı bunlar.

Aynı zamanda çok da rahatsız edici!

Neymiş, CHP'ye İl Binası alınıyormuş da yardım kampanyası düzenlenmiş ve para toplanmış. Ciddiye alınabilir mi böyle bir iddia

Kampanya düzenlemenin de şartları var. Dediğim gibi Muz Cumhuriyeti değil burası. Bizim yasalarımıza göre, siyasi partilerin belli bir miktarın üzerinde bağış kabul etmesi suçtur. Para toplamak için makbuz ve belge gerekir.

Nerede Onlar da yok ortada.

Kısacası, nereden tutarsanız tutun, elinizde kalıyor. Lime lime dökülüyor. Ortaya atılan savunmaların hiçbiri inandırıcı değil. Zaten inandırıcı olsa,