Ben bu mesajlardan memnunum

SEÇİMLERDEN sonra en samimi özeleştiri yapanların başında Cumhurbaşkanı Erdoğan vardı. Erdoğan; 22 yıldır iktidarda ve 17 kez üst üste seçim kazanmış bir lider olarak dünya siyesi tarihine geçen bir lider...

Kibir vurgusu yaparak dedi ki;"Buradan başlayarak; il, ilçe, belde teşkilatlarına, belediye başkanlarımıza, milletvekillerimize, hatta bürokrasiye uzanan bir sıkıntıyla karşı karşıyayız. Oysa milletin sinesinden doğmuş bir siyasi partinin en büyük düşmanı vatandaşla arasına duvarlar örmesidir. Hangi konumda olursa olsun bu partide hiç kimsenin 'layüsel' olmadığını milletimize göstereceğiz. Hatayı, kusuru, yanlışı millette aramak, bizim geleneğimizde asla yoktur. Biz siyasi hayatımızın hiçbir döneminde böyle bir yola başvurmadık, şimdi de başvurmayacağız. Açık söylüyorum, şahsım dâhil bu masanın etrafında oturan hiçbir arkadaşım, 31 Mart seçim sonuçlarının sorumluluğundan kaçamaz. Başkalarını hesaba çekmeden önce kendimizi hesaba çekeceğiz. İğneyi kendinize çuvaldızı başkasına batırmanızı istiyorum."

Son derece açık mesajlar...

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

VeCumhurbaşkanı Erdoğanbenzer yorumlarına hala devam ediyor.

Gelelim 31 Mart'ta bir çıkış yapanCHP lideri Özgür Özel'e...

CHP; hafta sonunda başkanları bir araya getirip bir çalıştay yaptı.

Özel de orada"kibir"vurgusu yaparak şöyle dedi;"Şunu unutmayın ben ve başkanlar kibirli davranamaz. 'Burayı falanca yıl sonra kazanan il başkanıyım, Belediyeyi ben yöneteceğim' diyemez; bunlara girdik mi, bunun içinden çıkamayız. İsraftan, lüksten, şatafattan uzak durun. Dönem ayağa garanti pas dönemi. Tribünlere şov yapma dönemi değil. Sorunları dağ gibi olan vatandaş bizlerden en öncelikli sıkıntılarının çözülmesini bekliyor. Vatandaşa, 'Bu başkanlar bu işi biliyor. Oy verdim pişman değilim. Allah onlardan razı olsun' dedirtmemiz lazım. Millet bunu dediği zaman başarı kendiliğinden gelecektir."

Ben bu mesajlardan memnunum.

Her fırsatta hatırlatıyorum.
Siyaset bir meslek değil; bir hizmet yeridir.

Ve kimsevatandaştan kopma gibi bir lükse sahip değildir.

Adana'ya bravo harika

bir festival yaptılar

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

ALAÇATIOt Festivali'nin bu yıl 17'incisi yapıldı. İlk yıllarını hatırlıyorum; müthiş bir organizasyon olmuştu.

Ayvalık Hasat ve Alaçatı Ot Festivalleribana göre Türkiye'nin en iyi festivalleri arasındadır. Ve örnek olmuştur.

Adana Portakal Çiçeği Festivali'ne gitmedim ama giden herkes organizasyonu anlata anlata bitiremedi."Nisan'daAdana"sloganıyla yapılan bu buluşma öyle gözüküyor ki açık ara Türkiye'nin en iyi festivali olmuş durumda...

Bu buluşma sayesinde Türkiye'nin her yerinden gelen misafirler olduğu gibi birçok şirket de festivale destek vermeye başladı.

Medyanın desteği çok anlamlı...

Üstelik Adanalıların festivale sahip çıkması da çok değerli...

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

İtalya ve İspanya bu festivalleri en iyi yapan ülkelerdir.

Bizde de gecikmeli olarak bir yere geldiğimizi görüyorum.

Tabii Turizm Bakanlığı'nın da Adana'ya verdiği desteği de çok önemsiyorum.

Adana'ya bravo

"Öze dönüş" güzel bir çağrı

şimdi içini doldurmak lazım

ALAÇATIOt Festivali'ninsloganı "Öze dönüş", teması "şevketi bostan" dı.