Kim, ne oynadı anlayan var mı

Öyle bir lig izliyoruz ki, diptekiyle üsttekini oyun olarak birbirinden ayırmak imkansız neredeyse. Bu durum Avrupa'nın merkez ülkelerinde oyun gücünün eşitliğini anlatabilir ama bizde anlattığı sadece onca harcamaya rağmen ''oyunsuzluk''tan öte değildir. Beşiktaş neredeyse düşmesi kesinleşmiş İstanbulspor'a karşı topu eline almayı başaramıyorsa bunun izahı kolay olmasa gerek Üstelik uluslararası kariyer bir hoca üç de ''özel futbolcu'' almışlarken!.. ''Neden aldılar'' sorusunu Türkiye'de soran olmaz sanıyorum. Çünkü burada futbolun ilk koşulu transfere para harcamak, harcatmaktır.

Haberin Devamı

Beri yandan sahi, Joe Worrall nasıl oluyor da Necip Uysal'ı kesemiyor Ve onca yıldır Necip'i mağdur eden taraftarlar ile yazar, yorumcular neden bu duruma anlaşılır bir açıklama getiremiyor Durumu anlamak isteyenlere ters bir örnek vereyim ''Dünkü çocuk'' Semih Kılıçsoy'un golü attığı yerin yaklaşığından ''uluslararası golcü'' Cenk Tosun topu üstten dışarı atıyor. Gelin görün ki, sözleşme pazarlığında kuşkusuz ki golü kaçıran önde olacaktır!

Haberin Devamı

Futbol oynuyormuş gibi!

İkinci devresinde de oyunda büyük bir değişiklik olmadı. Farklı olan sadece Beşiktaş'ın ikinci golü atmış olmasıydı. Devamında o kadar sıradan bir oyun izledik ki, bunu izlemek için bu kadar para harcamaya hatta insan zihnini bu denli meşgul etmeye gerek var mıydı