New York'ta bir Türk partisi

Tam yedi yıl önce, New York'ta bir döneme damga vuran Studio 54 gece kulübünün kurucularından Ian Schrager'ın yeni oteli, Public'in açılış partisine katılmıştım.

New York Moda Haftası'nın ilk gecesiydi.

Mert Marcus olarak tanınan dünyaca ünlü moda fotoğrafçıları, gururumuz Mert Alaş ve Marcus Piggott'ın kariyerlerinin 20. yılı şerefine Taschen yayınevinden çıkan, sınırlı sayıda basılan kitaplarının lansmanıydı.

Kardashianların ana kraliçesi Kris Jenner ve kızları Kim Kardashian ve Kendall Jenner'a, Bella-Gigi Hadid'den Adriana Lima'ya, Nicky Minaj'dan Cindy Crawford ve kızı Kaia Gerber'e moda ve celebrity dünyasının farklı jenerasyonlarından ünlü isimler oradaydı.

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

Şimdi ise daha önce birebir röportaj yapma şansım olan Studio 54'ün kurucusu Ian Schrager'ın Public otelinin en üst katındayım, Türkiye'den birçok tanıdık isimle birlikte.

Bir Türk markasının Momo'nun Public The Roof'taki pop-up partisi için, Gabriel Liberty ve Tankut Karakurt'un müzikleri eşliğinde

Serenay Sarıkaya, Meltem Cumbul, Alina Boz-Umut Evirgen ilk göze çarpanlar.

Türkiye'nin dört farklı noktasında Çeşme, Bodrum, İstanbul ve Erzurum Palandöken'de şubeleri olan Momo, hem Emirgan'daki hem de yurt dışındaki yeni projeleriyle gündemde.

Momo'nun yaratıcısı Burak Beşer, sadece Momo'nun dört farklı noktada karşımıza çıkmasıyla değil, aynı zamanda eğlence hayatının en sosyal figürlerinden oluşan dev bir kadro kurmasıyla da adından çok söz ettiriyor.

Sanki büyük bir arkadaş grubu kendi aralarında eğleniyorlar gibi.

New York'ta Public The Roof çıkarmasında da durum böyle.

Bu arada Public DJ'i Gabriel Liberty de yakında İstanbul'da gerçekleşecek olan partide set başında olacak.

"Eskiden yarattıkları sayesinde ünlü olurdu insanlar"

Efsane gece kulübü Studio 54'ün kurucusu Ian Schrager, otelcilik endüstrisini tamamen değiştirdi, hatta butik otelcilik kavramını yarattı.

İşte Ian Schrager'la konuştuklarımızdan notlar

- Şimdi herkes restoran-gece kulübü-otel açmak istiyor. En çok değişen şey rekabet ve tabii teknoloji. Hiç değişmeyen ise insan doğası. Teknoloji ne kadar ilerlerse ilerlesin, insanlar hala sosyalleşecek alanlar istiyor. O yüzden hâlâ otellerin lobilerini sosyalleşme alanı yapıyoruz.