Bu ayıp Kitapyurdu'na yeter

İşgalci İsrail ordusu gece gündüz demeden, okul, hastane, ambulans, mülteci kapmı gözetmeden, çoluk çocuk, kadın, hasta, yaşlı ayırt etmeden insan öldürüyor, insan!..

2 milyon 300 bin Gazzeli'yi dar bir alana hapseden İsrail, tüm dünyanın gözü önünde kana boyadığı topraklarda soykırım yapıyor.

Filistinli çocukların, kadınların, sivillerin feryadı arşı alayı titretirken, vicdan sahibi insanlar, bu vahşete seyirci kalan hükümetleri protesto için sokaklara dökülmüşken, vatandaşlarımız İsrail menşeli ürünlere boykot başlatmışken internet üzerinden kitap satışı yapan Kitapyurdu.com ise liberal sol maskeli siyonist tarihçi Yuval Noah Harari'yi 'ayın yazarı' seçerek reklam vitrinine çıkarıyor.

İnsanın damarına basarcasına hem de...

Ancak yanına kar kalmıyor; aynı listede yer bulan yazar Yavuz Köktaş, 'Ya Harari'yi ya beni o listeden çıkarın' diyerek tepki gösteriyor.

'Çok satan yazar' olarak lanse ettiği Harari yerine Köktaş'ı listeden çıkaran Kitapyurdu, bu kez Seda Özalkan'ı listeye ekliyor.

Seda Özalkan da bir hadis hocasının ayrılması üzerine başörtülü bir yazarın listeye eklenmesini kasıtlı bir tercih olarak görüyor ve 'Beni de listeden çıkarın' diyor.

Zincirleme şekilde pek çok abonenin protestosuna maruz kalan Kitapyurdu, nihayetinde yazılı bir açıklama yapma ihtiyacı duyuyor ama özrü kabahatinden büyük!

Kitapyurdu, 'sudan çıkmış ak kaşık' muamelesi yaptığı maskeli siyonist Harari'yi övüyor.

Harari'nin İsrail hükümetine olan tepkisinden dem vuruyor, kitaplarının Türkiye'de 1 milyondan fazla sattığının altını çiziyor.

Bu üstenci tavrıyla Kitapyurdu, her gün canıyla, kanıyla vatanını savunan Filistinlilerin hatırasına (en hafif tabirle) ayıp etti ve bu ayıp bu şirkete yeter de artar.

Üstelik yaptığı açıklamada okurlarını 'yarım bilgi' ile yanıltan Kitapyurdu, Harari'nin İsrail hükümeti karşıtı olduğunu söylüyor ama aynı Harari'nin 'vatandaşlarını koruma hakkı var' diyerek İsrail'in katliammlarını dolaylı olarak desteklediğini gizliyor.

Gazze'de yaşananlara kör ve sağır kalan, 'Her iki tarafı da kınamalıyız