Psikotik toplum Siyonistler

7 Ekim'den bu yana Gazze'de tarihin gördüğü en büyük soykırımı yapan, arkasına aldığı küresel emperyalist güçlerin desteğiyle 30 binin üzerinde Müslüman kardeşimizi şehit eden, 70 bin Müslüman kardeşimizin ise yaralanmasına neden olan bebek katilleri Siyonistlerin yaşattığı mezalimi psiko-sosyal ve sosyal-psikoloji açıdan da değerlendirmek gerektiğini düşünüyorum.

Azınlık Psikolojisi

Dünyanın en vahşi, en barbar, vandal ırkı olan Siyonistleri azınlık psikolojisi içinde değerlendirdiğimizde kendilerini güçlü hissetmedikleri yerlerde kibar, centilmen ve yardımsever olduklarını görürsünüz. Dürüst davranışlar sergilerler, kanun ve hukuk dışına çıkmazlar. Ama bir yandan da içlerinde tarifi imkansız bir nefreti barındırırlar. Ellerine fırsat geçtiğinde neler yapabileceklerini Osmanlı'daki azınlıklar döneminde görmüştük. Şimdi de aylardır süren soykırım sürecinde Filistin ve Gazze'de görmekteyiz.

Paylaşılmış Psikoz

Siyonistler paylaşılmış psikoz olarak tabir edebileceğimiz haleti ruhiye içinde kendilerini dünyanın sahibi-efendisi olarak, diğer ırkları ve milletleri ise kendilerinin kölesi olarak görürler. Psikolojide buna psikotik insanlarda ortaya çıkan sanrılar denilmektedir. Siyonist Yahudiler, kendilerini dünyanın hakimi olarak üstün ırk sanırlar. Yahudi olmayan diğer insanların sahibi sanırlar. Paylaşılmış psikoz ise; psikozu olan kişiler kendilerine yakın kişileri de etkisi altına alarak onlarında aynı sanrılara inanmasına neden olurlar ve zorlarlar.

Yaşadığımız mezalimde Gazze katilleri Siyonistler, bir hayal kurup sanrı oluşturmuşlardır ve tüm toplumları buna inandırmak için arkalarına aldıkları güçlere dayanarak insanlığa da bunu inandırmaya çalışmaktadırlar. Siyonistlerde zirveye çıkan bu etkileme, psikotik kişilik ne kadar güçlüyse ve nüfuzluysa bir o kadar daha etkili olmaktadır. Şu anda dünya ticaretinin çok büyük kısmını elinde tutan, döndüren, küresel şirketleriyle dünyanın her köşesinde cirit atan Siyonistlerin bu tavrı, şimdi gece gündüz grandiyöz sendromu (büyüklük hezeyanı) içerisinde Ortadoğu'yu kan gölüne çevirmekten geri kalmıyorlar.

Narsist Kişilik Bozukluğundan Narsist Toplumsal Bozukluğa

Arkasına dünyanın büyük ve hegemonik güçlerini, küresel emperyalistleri alan Siyonistlerde aynı zamanda narsist kişilik bozukluğu da vardır. Narsist kişilik bozukluğu olan kişiler veya toplumlar öncelikle kendilerini diğer tüm insanlardan, ırklardan daha üstün ve özel hissederler. Empatiden yoksundurlar. Başkalarının kendilerine hayranlık duymasını ve kıskanmasını isterler. Her şeyin en iyisini kendilerinin hak ettiğini düşünür ve bu konuda ısrarcı olurlar. Gerçekçi olmayan hedefler belirlerler (Dünyanın hakimi olmak Ortadoğu'nun tamamını ellerine geçirmek, Arz-ı Mev'ud hayalleriyle Fırat ve Dicle arası dahil tüm toprakların kendilerine vaad edilen topraklar olduğuna inanmak gibi) Narsistler başkalarını kullanma ve onlardan yararlanma eğilimleri taşırlar. Kibirlidirler. Kim olursa olsun, kendilerinden başkalarının yaşadığı duyguları, zorlukları görmezden gelirler.