Serdengeçti'lerden günümüz vatanperverlerine mesaj..!

1 Mayıs İşçi Bayramı yanında, 3 Mayıs Türkçülük günü de kutlandı!

Günümüzde mayıs ayında 19 Mayıslarla Anadolu'ya yapılan kurtuluş harekatı, 23 Mayıs 1040'da Türklerin Dandanakan Meydan Savaşı'nda doğu Türkeli'den gelip batı Türkeli'ni şehit kanlarıyla Anadolu'yu kendilerine vatan yapmaları, talihsiz 27 Mayıslar yanında 6 Mayıs'ta Türkistan'daki en büyük soykırım yaşandı, mezalimimin yıl dönümü ve mayıs ayında daha pek çok yaşanan hadiseler gerçekleşmiştir ..!

YAŞANMIŞ GERÇEKLER VE

UNUTTURULAN TARİHİMİZ..!

Sözde demokrasinin uygulandığı dünya devletleri ve ülkemizde bütün değerler yanında İslam'ın ve milliyetçiliğin de siyasallaştırıldığı bir dönem yaşıyoruz ..!

YÜZYILLIK SENARYOLAR

TEKRARLANIYOR ..!

Cumhuriyetimizin son yüzyıldaki içimizdeki ve dışımızdaki hainlerin spekülatif planlı çalışmalar ilekaranlık günlere doğru çekildiğimiz bugünlere ışık tutabilecek benim de şahidi olduğum ve kendisinden dinlediğim ölümünden kısa bir süre kendisini Türkiye Edebiyat Vakfında benim bugünkü tabiriyle moderatörlüğünü yaptığım Mitralyöz gibi sözleriyle yaklaşık 1,5 saatlik konferansını düzenleyip verdiren ve daha sonra dergisinde yayınlanan bugün de altına imza atacağım konuşmasıyla Türkiye gündeminin nereden nereye geldiğimizi takdirlerinize bırakıyorum..!

TÜRKİYE'YE, TÜRK MİLLİYETÇİLİĞİNE

VATAN PERVERLERE BİR MESAJ ..!

Kendisinin bir makalesiyle bu mayıs ayına Türkçülüğe, Türk Milliyetçiliğine bir ışık tutması ders almamız dilek ve temennisiyle okuyucularımı baş başa bırakıyorum:

OSMAN YÜKSEL SERDENGEÇTİ!!!

Allah'tan başka kimseden korkmuyoruz. Bizler münkir değiliz. Biz Tanrıdağı kadar Türk, Hıradağı (Cebeli Nur) kadar Müslüman'ız.

Serdengeçtiler Kelimenin tam manasıyla milliyetçidirler. Milliyetçilik, bizim için bir vasıta değil, bir gayedir. Millet, vatan, mukaddesat gibi kimsenin itiraz edemeyeceği, hassas, muteber kelimelerin arkasına sığınıp oradan şahsi menfaatlerini müdafaa edenler, bir memleket kadar genişleyen ihtiraslarını yurtseverlik şeklinde gösterip, milliyetçiliği, bu ulvi gayeyi büyük servetlere, yüksek menfaatlere erişmek için vasıta olarak kullananlar vardır.

Biz temiz niyetli, vatan duygulu, memleket düşünceli Türk Gençleri, bu türlü bir milliyetçilikten nefret ediyoruz!

Bizim milliyetçiliğimiz hususi vagon, bol harcırah, yüksek makam milliyetçiliği değildir.

.Şahsiyetsizler bizden değildir..!

Şu üzerlerinden büyük menfaatlerin ağır silindiri geçmiş, dümdüz olmuş, yol olmuş şahsiyetsizler, şu zamanın kıymet ve kuvvetlerini alkışlayanlar, her ne pahasına olursa olsun biraz daha, bir gün daha yaşamayı kendilerine değişmez düstur edinenler bizden değildirler

SAPANLARDAN VE SAPITANLARDAN

DEĞİLİZ! DİMDİK AYAKTAYIZ ..!

Yapılan bunca iğfallere, bunca menfi telkinlere, sapıtma ve saptırma gayretlerine sapmadık, sapıtmadık, ayaktayız; dipdiriyiz !

BİZİM VATAN SEVGİMİZ İMANDANDIR..!

Altında yüz binlerce şehidin yattığı bu topraklara, milletimize, vatanımıza ta derinden, asırlar ve nesiller arkasından gelen bir ruhla bağlıyız. Onu menfaatsiz, karşılıksız, mecnunlar gibi, karasevdalılar gibi seviyoruz.

Henüz yeniyiz, genciz.

Alnımız hiçbir fesat ocağında kararmamış, elimiz hiçbir harama uzanmamış.

Üzerimize menfaat balçığından bir zerre çamur sıçramamıştır.

Onunla yaşayıp onunla öleceğiz. Nereden, ne zaman, nasıl gelirse gelsin. Her türlü kötülükle amansız bir şekilde mücadele edeceğiz.