31 Mart seçimleri! Konstantinopolis mi.. İstanbul mu..

İstanbul için sağlam adam!

Murat Kurum'la dört yıl önceki sel felaketindeki başarılı çalışmalarında iki aya yakın beraberliğimiz oldu! Sel bölgesinde 724 çalışmasına şahitlik ettikten sonra; bu köşemde de paylaştım kendisine de söyledim..! "Sayın bakan senin İstanbul'a başkan olman lazım..!"

Hem İstanbul hem İstanbulluların başta deprem olmak üzere trafik ve daha çok problemini çözecek kişi iktidar partisi ve sen olabilirsin..!"

Bu babdaki konuşmalarımız ve neticesinde Murat Kurum inşallah pazartesi gün başkan olarak; "Türkiye Yüzyılı Şehirleri İçin Hazırız Kararlıyız" "Yeniden İstanbul Sadece İstanbul" sloganlarıyla İstanbul'a hizmet edecek..!

Erdoğan, Kurtoğlu'nun "Duyanlara Duymayanlara" şarkısıyla İstanbullulara son duyurusunu yapar gibiydi!!! "31 Mart'ta İstanbul'un bizi mahcup etmeyeceğine inanıyorum" dedi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasına şöyle devam etti:

"Hâlâ kafası karışık, kararını verememiş eşimiz, dostumuz, komşumuz varsa eve gidince onları mutlaka arayacağız. Kırgınlık varsa gidereceğiz, kafasında soru işaretleri varsa hepsine tek tek cevap vereceğiz. Önceki seçimlerde başka partilere veya adaylara oy vermiş, ama mevcut yönetimden rahatsız olan kardeşlerimize de ulaşacağız. Trafikten depreme, şehircilikten ulaşıma kadar şehrimizin son 5 senede yaşadığı irtifa kaybını anlatacağız. İstanbul'un, bir 5 sene daha kaybetmeye tahammülünün olmadığını bu kardeşlerimize izah edeceğiz. Böylece kalbi ve oyu kazanılmadık hiçbir İstanbullu kardeşimizi bırakmayacağız."

Cumhur ittifakının her zaman ve daim ortağı devlet adamı, Türkmenbeyi,Türk milleti adına Devlet Bahçeli de son noktayı koydu..!

"Zor şartları milli birlik ve beraberlik şuuruyla aştık" diyerek zaman birlik olma zamanı diyerek mesajını da verdi..!

Cumhur Bizim, Türkiye Hepimizindir

Hüsran siyasetiyle hizmet siyasetini aynı kefeye koyulmamalıdır. Entrika siyasetiyle erdem siyaseti aynı kalıba sokulmamalıdır.

Doğruya doğru, yanlışa yanlış, haine hain, kahramana da kahraman demek maşeri vicdanın onurlu kucaklaşması ve duruşudur.

Nitekim bu kucaklaşmanın adı Cumhur İttifakı'dır.

Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı vatandaşlarımıza mutlu ve müreffeh bir hayat imkânı sunmak, güvenli ve huzurlu bir geleceği elbirliğiyle inşa etmek için çok çalışacaktır.

"Ayırmadan, Ayrışmadan, Yerelde İktidar, Ülkede İstikrar"iradesindeyiz.

"Aklın Yolu Birdir, Genelden Yerele Birlik, Ülkede Yönetimde Dirlik"anlayış ve amacındayız.

"Merkezden Yerele, İstikrarı Bozmadan Umuda Doğru"yürüme azmindeyiz.

Bu kutlu yürüyüşün neticesinde "Gelen Türk Asrı, Geleceğin Gücü Türkiye" olacaktır.

Devir Türk Devri'dir. İnancımız budur, iddiamız budur, irademiz budur.

Hep birlikte Türkiye'yiz. Hepimiz Türk milletiyiz. Gayret bizden tevfik Allah'tandır. Rabbim bizleri ve milletimizi mahcup etmesin."

31 Mart'ta tarihi bir seçim yapılacaktır.

31 Mart'ta milli bekamız üzerindeki hain senaryolar yırtıp atılacaktır. 31 Mart'ta sadece belediye başkanı seçilmeyecek, aynı zamanda Türkiye'nin üzerindeki muhasım hesaplar bozulacaktır. Sadece il genel meclis üyesi, belediye meclis üyesi, köy ve mahalle muhtarları belirlenmeyecek, aynı şekilde küresel ve bölgesel şer oyunlar, bu oyunların şirret figüranları berhava edilecektir. Türkiye'nin ilerleyiş ve yükseliş momenti hız kesmeden devam etmelidir. Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı bu hedefe kilitlenmiştir.