Kim bunlar

Kin ve nefret içindeler. Yurt dışında, Belçika'da vatandaşlarımıza, Türklere saldırıyorlar. Mallarını yağmalıyorlar. Camilere gidip mukaddeslerimizi ayaklar altına alıyorlar...

Kim bunlar

Kırk yıldan beri tanıyoruz. Türk ve Türkiye düşmanı PKK'lı alçaklar bunlar. On binlerce insanımızı katlettiler. Milyarlarca dolar zarara uğramamıza yol açtılar. Halen de polisimize, askerimize, vatandaşlarımıza saldırılarını sürdürüyorlar. Arkalarında emperyalist güçler var. Yıllardır onlara taşeronluk yapıyorlar.

Sadece bu kadar değil. Bunların bir de siyasi uzantıları var. Bu terör örgütünün yaptıklarına "savaş" diyorlar. Silahlı Kuvvetlerimiz ve MİT tepelerine bindiğinde ciyaklıyorlar. Yargı tarafından biri kapatılıyor, öbürü açılıyor. Fırsatını bulduklarında bu terör yapılanmasına militan devşiriyorlar.

Baktılar ki HDP topun ağzında, kapatılma yolunda; son olarak DEM'i kurdular. HEP, DEP, HADEP, HDP, Yeşil Sol ne ise bu da o!

Geçmişte ilişkileri vardı zaten. Bugün de "Kent Uzlaşısı" adı altında CHP ile birlikte yol yürüyorlar. Lafa geldi mi "Atatürk'ün partisinden" bahsedenler, bugün O'nun kurduğu Cumhuriyeti yıkmak isteyenlerle işbirliği yapıyorlar. İşin en ironik yanı ise, bu işbirliğini sürdüren CHP'nin içinde halkın karşısına çıkıp "milliyetçilikten" bahseden Mansur Yavaş gibi tipler de var

Ne istiyor peki bu DEM..

Ben demiyorum, kendileri söylüyor. Statü istiyor, statü!

Bu ne demek Türkiye Cumhuriyeti toprakları içinde emperyalistlerin geçmişte dayattığı gibi ayrı bir yapı kurmak demek! Geçmişte Sevr Antlaşması ile yaptılar bunu. Milli Mücadele'de kan ile bedelini ödeyerek yırtıp attık. Şimdi Kandil Baronları, açık açık "Biz Lozan'ı kabul etmiyoruz" diyorlar. Ardından da Kent İttifakını desteklediklerini söylüyorlar.

Önce destek verecekler, sonra da tahsilata başlayacaklar, belli. Zaten saklamıyor, söylüyorlar.