Ne işimiz varmış

Bağırıyorlardı, ortalığı ayağa kaldırıyorlardı. Türkiye'nin Irak topraklarında üslenmesini kirletmeye çalışıp, "Ne işimiz var orada, Mehmetçik niye Irak dağlarında" diye yaygarayı basıyorlardı.

Hatırlarsınız... Çok değil, kısa bir süre önce yaşadık biz bunları.

Gerçekte doğru zamanda doğru yerlerdeydiler. Sıkıştırmışlardı PKK denilen kanlı örgütü. Biz biliyorduk niye orada olduklarını. Aslında o feryat edenler de farkındaydı gerçeğin. Peşlerine takılanların bir kısmı şaşkınlıktan, bazıları da Erdoğan düşmanlığından yapıyordu bunu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Irak gezisi sırasında meselenin aslı ortaya çıktı. Her yer Türk bayrakları ile donatıldı. Irak yönetimi Erdoğan ve Türkiye'yi bağrına bastı.

Niye..

Çünkü onlar da dertli. Bu kanlı terör örgütü, onların da başına bela oldu. Köylerini boşalttı. Ekonomisine çöktü. Petrolünü satmasını engelledi. Halkının refahını darbeledi.

Türkiye'ye gösterilen sevgi ve ilginin sebebi bu işte: Onlar da artık rahatlamak istiyorlar.

Feryat eden çok da, bunlardan öne çıkanlardan biri KCK Yürütme Kurulu Üyesi Zübeyir Aydar.

Bu adam, terörün Avrupa'daki sözcülerinden. 1991'de İnönü'nün SHP listesinden milletvekili seçildi ve Meclis'e girdi. İyi bilirim kendisini, TBMM Kürsüsünden sürekli kin kustu. SHP'nin Meclis'e soktuğu, zamanında Türkiye'den maaş alan bu adam "Türk Devleti yenilecek" diyor.

Kine ve nefrete bakın!

Lafı hiç evirip çevirmeden söyleyelim. Bugün CHP ile Kent İttifakı yapan ve bazı belediyeleri ele geçiren DEM'lilerin de bundan bir farkı yok. Aynı düşünce sahibi ve aynı yolun yolcuları hepsi. Aksi olsaydı Türk bayrakları ve Atatürk resimlerini indirerek işe başlamazlardı.

Türkiye, Irak ve Suriye'de terör örgütüne meydanı dar ederken, bunlar "Faşist, saldırgan Erdoğan" diye bağırıyorlar. Türkiye ve Irak'ın terörle mücadelesini "yoğun saldırı" gibi ifadelerle kirletmeye çalışıyorlar.

Arkalarında da bunları taşeron olarak kullanan malum emperyalist güçler var.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Irak gezisine tepki gösterenlerden bir de