İstanbul'da bu futbol yetmez

Trabzonspor dün Karagümrük'ü yenerek Türkiye Kupası finali için avantaj elde etti.
Ancak öncelikle Enis Destan'a değineyim. Kayserispor lig maçında 1 gol atıp 1 asist yapmışsın, hocan Abdullah Avcı da Paul Onuachu gibi bir golcüyü yanında oturtarak seni sahaya sürmüş. Ancak sen ne yapıyorsun
45. dakikada Ceccherini, Enis Destan ile girdiği ikili mücadelede ayağını Enis'in kafasına kadar kaldırıyor. Hakem Ali Şansalan faul veriyor. Sen neden öfkene yenik düşerek Ceccherini'ye kırmızı kartlık hareketini yapıyorsun
Ya 10 kişi kalan arkadaşların kaybetseydi ne olacaktı Tamam gençsin ama bu konulara dikkat etmelisin. Bu hareketin affedilir gibi değil.
H H H
Bir sözüm de Trabzonspor taraftarına! Ligde zaten takımınızı izleyemiyorsunuz! Trabzonspor'un size bu maçta çok ihtiyacı vardı.
Neden tribünleri doldurmuyorsunuz!
Neden Papara Park'ı doldurup, Trabzonspor'u ateşlemiyorsunuz
İyi günde herkes takımının yanında olur. Önemli olan böylesine zor günlerde takımınıza sahip çıkmak! Dünkü Karagümrük maçı Trabzonspor taraftarının maçıydı.
Şampiyonluk sezonunda haklı olarak övgüler yağdırdığımız o muhteşem taraftar nerede!
H H H
Trabzonspor, maçın yıldızı Edin Vişça'nın golü ile skoru erken buldu.
Ama golden sonra Trabzonspor'dan etkili futbol beklerken, Karagümrük dalga dalga Trabzonspor kalesine yüklendi.
Gol geliyorum derken, geldi de...
Ryan Mendez skoru eşitledi. İlk yarının son anlarına doğru Mendy'nin ceza sahasına ortasına muazzam bir vuruş yapan Denswil, Trabzonspor'u tekrar öne geçirdi.
45. dakikada 10 kişi kalan Trabzonspor, ikinci yarıya adeta golle başladı. Bu golden önce Pepe'nin rakibinden topu söküp alması ve topu Vişça'nın önüne bırakışı jeneriklikti.