Bugün gelinen noktadan birkaç örnek

23 yılın sonunda Cumhuriyet Tarihi'nde; gelmiş geçmiş bütün iktidarların hiçbirinin getiremediği bir noktaya geldik hamdolsun!

Hani "Oynatmaya az kaldı doktorum nerede" şarkısını zaman zaman sizinle paylaşıyordum ya, maalesef yine paylaşmak zorunda kaldım.

Çünkü memlekette olan biten hiçbir şey artık bizleri etkileyemiyor.

23 yılın -özellikle son 12 yılında- yaşattığı travmalar, vatandaşı çaresiz hâle getirdi.

İktidar tarafı;

Ya tedbir alıyorlar!

Ya takip ediyorlar!

Ya "Gereği yapılacaktır!" deniliyor.

Veyahut da "Katil ya da katiller, en kısa sürede yakalanacak ve cezalarını bulacaklardır" ya, bir türlü hiçbiri de olmuyor işte!

8 yaşındaki Narin, üstelik de kendi evinde öldürülmüş olmasına rağmen, maalesef bugün 61 gündür katil ya da katilleri bulunamadı.

Diğer taraftan kadınlar

Çocuk kızlarımız

Şu ya da bu şekilde, son bir yıl içinde, neredeyse gün geçmiyor ki haberlerde bir veya birden fazla kadın cinayetlerinden söz edilmesin!

Sokaklarda acımasızca kadınları katledenler, yaralayanlar ya birkaç ay yatıyor ya da bilmem ne gözetiminde serbest bırakılıyorlar!

Sonuç ne oluyor

Sonuç; şiddet yanlıları, cezaevinden, şu ya da bu nedenle çıkmalarıyla birlikte, yarım kalan işlerini de o zaman bitiriyorlar.

Biliyor musunuz, bu cinayet ve şiddet gösterileri hayat pahalılığının önüne geçti.

Belki de hayat pahalılığını yaratanlar, beraberinde canavarlarını da yarattı.

Sokak eşkıyalarını yani

Maalesef hayat pahalılığı insanın beynini, yüreğini delik deşik ederken, insanların öyle veya böyle hâlâ nefes alıyor olmalarına şükreder oldular ya, ille de şiddet

İlle de kadın cinayetleri

İlle de önüne gelenin eline silah alarak sokak eşkıyalığına başlaması, gelinen son nokta oldu.

Bitti mi

Bitmedi.

İşte size en son haber.

Bu hafta ortasında, haberlerde yer aldığına göre, birden çok hastanede;

Hangi cesaretle oluyorsa

Bile isteye

Göz göre göre

Ve maalesef para için keyfi olarak yeni doğan bebekler öldürülmüş