Ümmet için sokağa inemeyenler, Kuriş için sahada

Bakın; devletimiz de zaten sadece buraya çöken suç örgütü ve uzantılarına yönelik operasyon yapıyor. Gerçek Müslümanlar her zaman bizim baş tacımızdır.
CHP'YE OY VERELİM Mİ!

Süleyman Hilmi Tunahan hocaefendi Menderes döneminde hapse düşer. Yakınları ziyarete gelir ve derler ki: "Hocam, CHP döneminde büyük baskılar, eziyetler gördük, hapse atıldık. Şimdi Menderes döneminde de cezaevine düştünüz. CHP'ye oy verelim mi.."

Tunahan'ın cevabı gayet nettir: "Kesinlikle olmaz.. Menderes döneminde benim şahsım cezalandırılıyor; ama CHP iktidar olursa dinimizi bozar."

Bu söz de ona aittir: "CHP'ye bırakın oy vermeyi, muhabbet beslemek bile imanı götürmeye kâfidir. Çünkü bu parti İslâm ile mücadele için kurulmuştur."
Şimdi gel deseçimlerdepazarlık yaparak menfaat elde eden, sonra da mensuplarına: "CHP, İYİ Parti ve diğerlerine oy verin" talimatı veren üst yönetime bunu anlatın.