Ömrün de, iktidarın da uzun olsun Koca Reis… İyi ki varsın

Yüksel Tokur
05.03.2026
8

Ömrün de, iktidarın da uzun olsun Koca Reis... İyi ki varsın
YÜKSEL TOKUR


Epstein şantajına boyun eğen ABD Başkanı Trump, İsrail ile beraber Ramazan gününde İran'ı kan gölüne çevirdi.
Nerede nasıl biteceği belli olmayan bir kaosa girilmiş durumda. K. Kore veya başka ülkeler bu alçak saldırıya dahil olurlar mı, belli değil.
Bu arada, İran'ı da kutlamak lâzım. Yıllardır uygulanan ambargoya rağmen iyi silahlanmış. Buna rağmen iki Siyonistin silah üstünlüğüne ne kadar dayanabilir..
İran düşerse saldırma sırası Türkiye'ye gelir mi.. Trump'un kendi isteğine kalsa böyle bir riske gireceğini sanmıyorum.

Ama; İsrail'in zorlamasıyla bölgede istikrarlı bir ülke ve başında Erdoğan gibi güçlü ve kararlı bir lider olduğu halde saldırırlarsa, cehennemi yaşayacaklarından şüpheleri olmasın.
Göreve geldiği 2002'den bu yana indirmek için her yolu denediler. Olmayınca tüm muhalefeti bir araya toplayıp seçimde karşısına çıkardılar da yine hayal kırıklığı yaşadılar.
"Düşmanın silahıyla silahlanınız" prensibiyle hareket eden Cumhurbaşkanı ve Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan, savunma sanayiine üst düzey önem vererek dosta güven, düşmana korku vermeyi başardı.

Yıllardır bölgemizde suların hiç durulmadığını, etrafımızı ateş çemberiyle kuşatıldığını görmeyen duymayan kalmadığı halde bu idrakte olmayanlar şuursuzca şunları söylemekten hiç çekinmediler:

"Sinop'ta füze denemeleri yapmayın, balıklar ürküyor, İHA, SİHA mı yiyeceğiz.."
Bunlar yenmez ama milyarlarca lira harcanarak dikilen heykeller afiyetle yenilebilir!
Yaşananlardan anlaşılıyor ki, içimizdeki hainlerin olabildiğince temizlenmesi lâzım. Zor zamanımızda kahpelik yapıp, kapının kilidini düşmanlara açmamaları için!
İstihbaratımıza büyük görev düşüyor. Çok iyi gizlenseler de, bulup etkisiz hâle getirilmeleri gerekir.
Şimdiye kadar ülkemize saldırmadılarsa, sebebi Erdoğan liderliğindeki güçlü Türkiye'dir.

Şimdi; elinizi vicdanınıza koyun ve "hangi parti ve lider böylesi zor durumlardan ülkeyi selamete çıkarabilir"