Siz bıksanız da onlar yılmıyor!

Siyonizme karşı tek cümle;"One Minute"la başladı her şey

Gazze ayağa kalktı, milyarlarca Müslümanın yüreği kabardı, Türkiye coştu.

Sonra karşı operasyonlar başladı.

Türkiye'de partiler'kaset'operasyonlarıyla dizayn edilirken, 2010'dan itibaren "Erdoğansız AK Parti" projesine start verdiler.

MİT Başkanı'na kumpasta da hedef Erdoğan'dı, 1725 Aralık'ta da

Dönemin Başbakanı Erdoğan'ın,"Gazze'ye gideceğim"ısrarı üzerine gelen Gezi'de de...

Türkiye'de darbeyi başaramayınca Mısır'da yaptılar, Gazze'ye gireceği Refah yolunu böyle kapattılar!

Davutoğlu ile girdiği 7 Haziran 2015 seçiminde AK Parti'nin düşmesini fırsat bilip, Erdoğan'ı etkisizleştireceklerdi ki, 1Kasım'da sandığı tekrar getirip, bütün planları yine bozdu.

En nihayetinde15 Temmuzişgal ihanetisonrası bir daha ayağa kalkma umudu kalmadığını düşündüğümüz FETÖ, bugünlerde devletin içinde çektiği yeni operasyonlarla gündemde.

Aslına bakarsanız, sadece FETÖ diyerek(bir örgüt bitince ülkedeki bütün ihanet sona erecekmiş hissi oluşturarak)ciddi hata yapıyoruz.

FETÖ, PKK yahut DHKP-C dediğiniz bilumum örgütler, MOSSAD'ın, CIA'nın, BND'nin, MI6'nınve daha pek çok ülke istihbaratının kamuflajıdır.

İşte bu tehlikeyi gördüğü için MHP lideri Devlet Bahçeli, 2015'ten bu yana tam siper Sayın Cumhurbaşkanımızın yanında.

Cumhur İttifakı'nın bu sağlam duruşu ajanların ve piyonlarının planlarını bozduğu için MHP kısmen bölünse de, Sayın Bahçeli bir milim geri adım atmadı.

Ancak, düşman da boş durmadı.

Bunun son örneklerinden biri; 2023 seçimleri öncesi işlenen eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş cinayetiydi, hedefte de MHP vardı.

Devlet Bahçeli, birçok karanlık noktası bulunan ve hâlen 22 kişinin tutuklu olduğu Sinan Ateş davası üzerinden partisini ve şahsını hedef alanlara geçen haftaki grup konuşmasında meydan okudu.

"Kimin elinde ne varsa mahkemeye sunsun. Şahit olmak isteyenlere mahkeme kapısı açılsın. Bakalım hukuki süreç Ankara'da mı bitecek, Pensilvanya'ya mı dayanacak, hep birlikte göreceğiz"diyen Bahçeli, firari FETÖ'cülerin ve yabancı istihbarat örgütlerince fonlanan sözde medya uzantılarının alayına rest çekerek, mesajını vermiş oldu.

Bahçeli'nin bu haftaki grup konuşmasında ise gündemi, aynıajan-örgüt-fondaşkirli ittifakının üzerinde tepindiği, mafya lideriAyhan Bora Kaplan soruşturmasındadönen dolaplardı.

Gizli tanık ifadeleriyle Cumhurbaşkanının çevresindeki isimleri soruşturmaya dâhil etmek üzerine kurgulanan planı, 'yeni 1725 Aralık girişimiolarak değerlendiren Bahçeli,"Birkaç polis müdürünün açığa alınmasıyla bu iş geçiştirilemez. Hedefleri Cumhur İttifakı ve Türkiye. Emniyet ve yargıya yuvalanmış kriptolar, medya uzantılarıyla açığa çıkarılmalı"dedi.

Gizli tanık Serdar Sertçelik'in, kendisi gibi firariolan sözde gazeteciye yaptığı açıklamalar ve Ayhan Bora Kaplan'ın mahkeme ifadeleri, birazcık rehavete kapıldığımızda başımıza nelerin geleceğinin son örneği

Mafya örgütlenmesinin iki numarası olmasına rağmen cezaevine konmayan, bileğindeki elektronik kelepçeyle yurt dışına kaçmasına göz yumulduğu anlaşılan Sertçelik, dün gözaltına alınan polis müdürlerinin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan, İçişleri eski Bakanı Süleyman Soylu, eski bakanlar Bekir Bozdağ ve Abdülhamit Gül, AK Parti Milletvekili Mücahit Aslan, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Halkbank Genel Müdürü Osman Arslangibi isimlerin gizli tanık ifadesine eklenmesini istediklerini ses kayıtları ile paylaştı.

Tutuklu mafya lideri Ayhan Bora Kaplan da mahkemedeki ifadesinde benzer bilgiler paylaştı.