Crespo neden gitti

Fenerbahçe Kadıköy'de bu kadar defansif bir orta saha ile mücadele edemez. Çok da formda olmayan İsmail Yüksek'le birlikte Milan'dan formsuz gelen Rade Krunic'i birlikte oynatmak ben bu takıma el freni çekiyorum demekti. Öyle de oldu. Ne defansif ne de ofansif anlamda ortada yok Krunic. Pas dağıtmıyor, takımı öne taşımıyor. O zaman bunları çok daha iyi yapan Crespo neden gitti Krunic'i izledikten sonra Crespo'ya yazık olmuş.

Kasımpaşa ön alan baskısıyla Fenerbahçe'nin kolay çıkmaması için uğraş verdi. Çağlar'la birlikte takım boyu uzayan sarı-lacivertliler kısır orta saha ve hiç işlemeyen sağ kanatla birlikte ilk yarıda sezonun belki de en kötü futbolunu ortaya koydu. Bir Fred'in olmaması Fenerbahçe'yi bu kadar geri götüremez. Üstelik inanılmaz top kaybıyla oynayan bir Kasımpaşa rakipken. Cengiz de Fenerbahçe adına kayıplardaydı. Onun kanadından hiç gelemedi sarı-lacivertliler.

İkinci yarıda haliyle İsmail Kartal'ın gerekli değişiklikleri yapmasını beklerken, o aynı kadro ile sahada mücadele etme inadını sürdürdü. Rize maçında vurduğu neşteri bu kez vuramadı. Golü yemeyi bekledi ısrarla İsmail hoca. Kasımpaşa'nın golü de kornerden geldi. Büyük takımların bu kadar kolay kornerden gol yemeye de hakkı yok ayrıca. Mert Hakan'ın şahane golü takımı ateşleyemedi. Saman alevi gibi... Kurtarıcı olarak Serdar Dursun'a sarılmak da İsmail Kartal'ın artık kontrolü kaybetmeye başlamasının bir göstergesi. Üstüne bir de Batshuayi girdi iş tam olarak doldur boşalta dönüştü.