Enis yetti

TRABZONSPOR bu sezon gerçekçi hedef olarak belirlediği Türkiye Kupası'nda son 16 biletini fazla zorlanmadan cebine koydu. Bakasetas, Abdülkadir, Trezeguet, Pepe, Onuachu... Say say bitmeyen önemli eksiklerine rağmen yoluna devam etmeye çalışıyor bordo-mavililer. Abdullah Avcı'nın da doğal olarak fazla rotasyon şansı kalmıyordu. Manisa FK, TFF 1. Lig'de iddiası olmayan, lige tutunmaya çalışan bir ekip. Trabzonspor'un en büyük şansı da buydu. Ege temsilcisi rakibini hiç zorlayamadı. Böyle bir Trabzon'u bulmuşken en azından maça biraz daha ortak olmaları gerekirdi.

TRABZONSPOR önde baskıyla başladığı maçta golü de erken buldu. Hızlı pas trafiğinde topu Enis Destan'dan alan Fountas uzaktan çok şık bir vuruşla takımını öne geçirdi. Bu golden sadece 8 dakika sonra Korenica'nın frikik golü geldi.

KOSOVALI futbolcunun vuruşu güzeldi ama Uğurcan Çakır kalitesindeki bir ismin o golü bence yememesi gerekirdi. İlk golde asisti yapan Enis Destan, bu kez Bardhi'nin korner vuruşunda şık bir kafa vuruşuyla tabelayı değiştirdi. Bu tarz vuruşları Fatih Tekke çok iyi yapardı, bana biraz onu anımsattı.