Çöldeki vaha gibi

Kadro ve oyuncu performansı olarak bu kadar kötü durumdaki bir Beşiktaş ve Trabzonspor'un maçını bu güne kadar izlememiştik herhalde. Ama Semih Kılıçsoy çöldeki vaha gibi çıktı bir anda.

İlk gol deki vuruşu birinci sınıftı. İkinci golünde ise en iyi zamanındaki Aguero'dan esintiler sundu. Topu alışı, üç kişi ile boğuşup ayakta kalması, son rasındaki klas bitirişi ile tribünleri ayağa kaldırdı. Henüz 18 yaşında olmasına rağmen böylesine bir patlayıcı güce sahip olması inanılmaz.

Euro 2024'te Türkiye'nin Avrupa futbol piyasasında taşları yerinden oynatacak bir oyuncusu var, orası kesin. Her kriz yeni bir fırsat doğurur. Aboubakar'ın kadro dışı kalması Semih gibi bir yıldızın doğmasına neden oldu. Zaten bizde planlı-programlı iş olmaz. Genelde şansa kalır. Serdar Topraktepe'yi de unutmamak lazım.

Beşiktaş ve Trabzonspor'un bu kadroları ile rekabetçi bir yarış içerisinde olmaları mümkün değil. Özellikle defans kurguları facia. Futbol iyi futbolcularla oynanır. Teknik direktör kalitesi de performansı yukarı çeker.