Alperen izlese Barışx27;ı kıskanır

Barış Alper Yılmaz, ezber bozmaya devam ediyor. Bu çocuğun yapacaklarını hesap etmek mümkün değil. Sağ kanatta başladı, karşısında Lima vardı. Çağdaş Atan onu sola atınca, Buruk da Kerem ve Barış'ın yerini değiştirdi.

Muslera'nın uzun topunda Ba'nın da hatasında dezavantajlı olmasına rağmen Lima'yı sırtına al, NBA'deki yıldızımız Alperen Şengün gibi önce sağa sonra sola çekip zorluk derecesi yüksek bir pozisyonda harika bir gol attı. Yetmedi Mertens'in golünde de araya giren isimdi, çalımlarını attı darbeyi de aldı.

Kendisini bıraksa penaltı alacaktı verdiği pas Mertens'in müthiş golünün hazırlayıcısı oldu. Eğer Galatasaray şampiyon olacaksa burada Barış Alper Yılmaz'a ayrılacak sayfa epey uzun olacak. Bu arada maçı da sağ bek olarak bitirdi!

İlk yarıda oyunu domine eden, Başakşehir'e nefes aldırmayan ve sistemini kusursuz şekilde sahaya yansıtan bir Galatasaray vardı. Davinson'un kusursuz oyunu, Mertens'in oyun zekası ve Barış Alper'in ezber bozan performansıyla zor geçmesi gereken maç kolaya döndü. Daha büyük fark da olabilirdi.