Tasmalı köpeklerin havlaması boşuna

İsrail, İran, ABD ve Batı istihbarat örgütlerinin Türkiye'deki unsurları, halkımızın Filistin hassasiyeti üzerinden Türkiye'ye operasyon çekiyorlar. Bu operasyona, hükümete muhaliflik yapmak adına bazı siyasi parti liderleri de alet oluyor.

En son yaydıkları yalan ise, Türkiye'nin terör devleti İsrail'e ait savaş uçaklarına yakıt gönderdiği yalanı. Her ne kadar Ticaret Bakanı Ömer Bolat, "İsrail'e satılan yakıt, İsrail'in turist getiren hava yolu şirketlerinin uçaklarına satılan yakıttır. Türkiye'ye geliyorlar, benzini dönüş için alıyorlar. Bu, Türkiye'nin ihracatı gibi yazılıyor." diye açıklama yapsa da yalan sosyal medyada yayılmış oldu. Baştan yapılması gereken açıklama sonda yapılınca operasyona açık hale geliniyor maalesef.

İstihbarat unsurları bir taşla birkaç kuş vurmak amacıyla yakıt yalanına Baykar şirketini de kattılar. Yaptıkları insansız hava araçlarıyla dünyadaki savaş konseptini değiştirdiğini dost düşman herkesin dile getirdiği Baykar'ın hedef alınması aslında şaşılacak bir durum değil. İstihbarat ve onlarla bağlantılı terör unsurları Baykar şirketini hedefe almayacak da hangi şirketi hedefe alacaklar Baykar'ın onlarda açtığı yara çok derin ve ölümcül!

Baykar şirketine iftirayı atan şahsın, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu adlı kişinin iletişim kampanyasında yer alan, PKK sempatizanı Evren Barış Yavuz olduğu tespit edildi. Bu alçakça iftiraya Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar'ın tepkisi sert oldu. Ekrem İmamoğlu adlı kişiye "Tasmalı köpeklerini saldırtmayı bırak" diye ihtar etti. Mâlûmunuz Ekrem adlı kişinin Bayraktar'a karşı husumeti geçmişe dayanıyor.

Haluk Bayraktar sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada iftirayı atanları mahkemeye vereceklerini yazdı: "Sosyal medyada Baykar ve yöneticileri aleyhine alçakça ve şerefsizce uçak yakıtı konusunda bir iftira kampanyası yürütülüyor. Baykar, Türkiye'den Gazze'ye en büyük insani yardımı gerçekleştirmiş bir firmadır. Firmamızın tek faaliyet alanı insansız hava aracı sistemleridir. Bu iftirayı yayanları mahkemeye verip takipçisi olacağım. Oluşacak tazminatlar da yine Gazze'ye yardım olarak aktarılacaktır."