Köpeklerin parçaladığı çocukların ahları

Türkiye'de bir türlü çözülmeyen bir sorun var: Sokak köpeği sorunu.

Sokak köpekleri üzerinden insanların hayvan sevgisi istismar ediliyor. Büyük bir rant var. Halkta oluşan kanaat, sokak köpekleri üzerinden servet yapanlar sorunun çözülmesine engel oluyorlar.

Tabii ki bu arada, sokaklarda çeteleşen köpekler çoluk çocukları parçalarken, bu köpekler üzerinden rant sağlayanlar da insanları maddi olarak parçalıyorlar.

Bugünlerde maddi olarak parçalamanın yanında fiili olarak parçalamayı da eklediler. Hedeflerindeki vatandaşların evlerini basıyorlar, silahla tehdit ediyorlar. Korkutma ve sindirmeyle tam mânâsıyla terör faaliyeti içerisindeler.

Arka planda, sokak köpeklerinin rantını yiyenler varken öne sürülenler ise, acil olarak psikolojik desteğe ihtiyacı olan, adeta köpeklere tapan güruh var. Sokak köpeklerinin parçaladığı çocukları suçlayıp köpekleri savunanlara normal insan muamelesi yapılabilir mi

Köpekler tarafından ağır yaralanmış bir çocuğun hastanedeki görüntülerinin tamamını seyretmeye gücüm yetmedi. Evladımızın her yeri parçalanmış, yaşasa bile çeyrek insan olarak yaşayacak. Bu evladımızın köpekler tarafından parçalanmış uzuvlarını kim geri verebilir Onun büyük acılar içinde geçen her saniyesini telafi edecek olan var mı Yok!..