Bakan Çiftçi'nin duası ve bedeli ödenecek hayal!

İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi hafta sonu, bir dönem valilik görevini icra ettiği Çorum'da AK Parti İl Başkanlığı Danışma Toplantısı'na iştirak etti. Bakan Çiftçi'nin mezkûr toplantıda yaptığı konuşmadaki Kudüs vurgusu her Müslüman'ın ruhunun derinliklerinde yaşattığı o ulvî duyguyu heyecanlandırdı.

Bakan Çiftçi konuşmasında bir duasını dile getirdi: "Benim valiyken Cenabıhak'tan bir niyazım vardı. Rabb'im bir gün bana, bir gün de olsa Kudüs Valiliğini nasip et."

"Bu duaya amin denilmeyecek de ne denilecek" değil mi Bakanın bu duasına bizler "amin" diyoruz ama bazıları için bu duanın kabulü sonları anlamına geleceğinden zıplamaya başladılar!

Zıplayanlara gelmeden önce Bakan Çiftçi'nin duasının yer aldığı konuşmasının ilgili bölümünü iktibas edeyim de zıplayanların kendi zaviyelerinden zıplamakta ne kadar 'haklı' oldukları bir bütün olarak görülsün: "Daha yolumuz uzun, inşallah göklerde Kızıl Elma'yı da göreceğiz. Şam'ın, Halep'in, Karabağ'ın özgürlüğünü gördüğümüz gibi inşallah bir gün Kudüs'ün de özgürlüğünü göreceğiz. Benim valiyken Cenabıhak'tan bir niyazım vardı. Malum, burada 5 sene valilik yaptıktan sonra Erzurum'a tayin oldum. 2,5 sene de orada görev yaptım. Niyazım şuydu, Rabb'im bir gün bana, bir gün de olsa Kudüs Valiliğini nasip et. İnanıyorum ki Cenabıhak o günleri bizlere gösterecek, mutlaka gösterecek. Buna bütün kalbimle inandım ve inanmaya da devam ediyorum. Geçmişte olduğu gibi yine oralar bizim olacak. Yine bizim hükümet tasarrufumuz altına inşallah girecek. Çünkü başımızda Recep Tayyip Erdoğan gibi bir küresel lider var. Çok güzel bir lider var."

Bakan Çiftçi, her Müslümanın gönlünden geçenleri dile getirdiği konuşmayla hedefi on ikiden vurdu! Ses terör devletinden geldi. Terör devleti İsrail'in Savunma Bakanı Katz sosyal medya hesabından yaptığı Türkçe paylaşımla hezeyanlarını yazdı:

"Kudüs'ü yönetmeyi hayal eden ve tehditler savuran Türkiye İçişleri Bakanı'na şunu söylüyorum: