Olmasaydı sonumuz böyle

Defansı da ofansı da ayrı felaket Beşiktaş'ın. Amartey'e, Masuaku'ya, Onur'a kızarken Muleka'yı, Cenk'i, Rebic'i görüp daha da sinirleniyorsun. Futbol garabeti bir takım. Colley'in şans golüyle öne geçmişken yenen saçma bir golle her şey başa dönüyor. Amartey, bir büyük takımda oynayan en sakar savunma oyuncusu listesine şimdiden girdi. Mert de gollerde hatalıydı.

Beşiktaş'ın bir diğer sorunu da bireysellik. Muleka pas verebileceği en az üç pozisyonu ağır kalması ya da kötü şut tercihleriyle heba etti. Gençlere şans vermek gerekir diyenlerdenim de Semih'in yanlış tercihlerini say say bitmez.

Çalımbay, 50 kupa derken 5 galibiyet bile alamadan ayrılacak, belli oldu. Her defasında da yazmak olmuyor ama oynattığı futbolu izleyince acaba ne diyor Ezberindeki Anadolu futbolu anlayışı bu kadar mı belli olur Risk almadan, aman canım kim uğraşacak diye diye bir maç daha gitti. Gerçekten gözleri kanatan bir futbol izliyoruz sezon başından beri ve Çalımbay da bu alışkanlıkları bozmadı! 30'dan fazla yakın orta yapmak neden