Fenerbahçe Beko, Dubai'de fren yaptı

Kanarya, ilk yarıda İstanbul'da 93-69 yenildiği rakibine deplasmanda da boyun eğdi.

Dubai'nin yıldız isimleri Wright, Kamenjas ve Bacon'u durduramayan Fenerbahçe Beko, Baldwin (21), Tucker (15) ve Jantunen (13) dışında skorer bulamayınca yenilmekten kurtulamadı.

Euroleague'de yakaladığı 4 maçlık galibiyet serisiyle zirve yarışına ortak olan Fenerbahçe Beko, bu kez başaramadı. Yugoslav basketbol baronlarının Körfez sermayesiyle kurup, paraşütle lige monte ettiği Dubai karşısında tutunamadık: 92-81.

Koç Jasikevicius,uzunlarını perdeleme devrilyapan kısaların üzerineçıkarıp pas kanallarınıkapatan, buna karşın potaaltında ters eşleşme yarattığıiçin uygulamasıriskli savunmayı yine yaptırdıancak top cambazı WrightyönetimindekiDubai'nin uzunlarına butarz işlemedi.Uzunları Kabengele ileve gecenin kariyer rekorlarıkıran MVP'si Kamenjas'lapotamıza yüklenmelerisavunma duvarımızı yıktı.

Haberin Devamı

RAKiP ÇOK ATLETiKTi

· KAPTIĞIMIZ toplar sonucu geçiş hücumları ve yüksek yüzdeli üçlüklerle maçta bir süre kaldık ama ikinci çeyrekte atletik bir takım olan Dubai, Anderson'un sayılarıyla atak yapıp 9 sayı önde gitti soyunma odasına: 51-42.