Ligin en kötü 5 takımı arasından 2'si, kimin daha kötü olduğuna karar vermek için oynuyor gibiydi Gaziantep'te...
İlk yarıda oyun inanılmaz fazla durdu. Uzatma ile birlikte oldukça temposuz oynanan 50 dakikalık ilk bölüm işkence gibi geldi iki tarafa da.
Bloklar arası bağlantıyı nispeten daha iyi kuruyor gibi görünen Gaziantep'in de tek pozisyon dışında önemli bir hücumu olmadı ilk yarıda. Okereke'nin direğe takıldığı o pozisyon kırılma anı.
Banza'yı topla buluşturmayı beceremeyen Trabzonspor'da atak yönünün Cihan Çanak'ın oynadığı sağ tarafa kaydığını gördük. Tek bir hücum organizasyonu çıkmadı oradan. Ortada Cham'dan beklenen efektif katkı gelmedi.
OYUN ZEKASI GENETİK KODU AMA...Nwakaeme de topa çok temas etmedi. Enerjisini maçın sonuna kadar saklamak ister gibi bir havada takıldı ilk yarıda. Nwakaeme'nin oyun zekası genetik kodu. Yaşı 50'ye gelse de silinmez ama fiziği izin vermiyor full maç çıkartmaya. Ayakları beynin hızına yetişemiyor bazen. Bunu kabul etmek lazım artık. Takımı tüm sezon sırtlayacak liderin artık o değil. İşin kötüsü böyle biri de hali hazırda yok.
Bütünlük yoksa bireysellik de para etmiyor çoğu zaman. Cham'ın ikinci yarıdaki gayreti sonucu getiremedi bu yüzden. Cham duran top kullanma becerisi yüksek bir isim ama tamamlayıcı yardımcı aktörleri zayıf kalıyor. Topa isteyerek vuran neredeyse yok gibi. Anormal top kayıpları var mesela.
HÜCUM YÖNÜNE MENDY LAZIM