Tur değişikliklerden sonra gitti

Dzeko, İrfan Can ve Fred'siz takım daha renksizdi ve Olympiakos'u ortak etti oyuna.

Fenerbahçe-Olympiakos eşleşmesini ilk 60, sonraki 120 ve uzatmalardaki 30 dakika olarak üç parçada ele almamız gerek. Pire'deki ilk 60 dakikada sahada adeta tek bir takım vardı, o da Olympiakos'tu. Kartal'ın Fred-İsmail'i kulübede oturtup maça Krunic-Zajc'la girmesi, kâbus gibi bir devre oynanmasına rağmen ikinci yarıya da bu ikiliyle başlaması büyük bir hataydı. Yunanistan'da 60'ta İsmail-Fred girdikten sonra Fenerbahçe bu eşleşmeye dahil oldu adeta. Sarı-lacivertlilerin 3-0 geride başladığı, üstelik de bu dezavantajı çözmek için yalnızca 120 dakikasının olduğu bir tura dönüştü bu.

Gözden KaçmasınOlympiakos hocası Mendilibar: Topu Fenerbahçe'ye verip onları yordukHaberi görüntüle

KONTROLÜ HiÇ BIRAKMADI AMA...

Ferdili-Fred'li-İsmail'li sonraki 120 dakikada iki takım vardı artık sahada. Pire'de 60'ta rüzgârı kendi lehine çeviren sarı-lacivertli temsilcimiz, dün gece normal sürenin bitimine kadar hemen hemen hiç bırakmadı kontrolü. Sebebi de basitti: Olympiakos'un oyun ve oyuncu yapısı topa muhtaç. Çift santrforla (El Kaabi ve Jovetic'le) ve iki hücumcu kanatla (Fourtounis- MasourasPodence) oynuyorlar. Arkalarındaki Chiquinho da aslında bir on numara. Bu kaliteli ön grup, topa sahip olduğunda herkese problem çıkarabilir.

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

Ama meşin yuvarlağı siz talep ederseniz, siz önde baskı yaparsanız, siz cesur olursanız topsuz oyunu kusursuz oynayabilecek bir takım değil Olympiakos. Fenerbahçe dün maça as kadroyla çıktı, 90 dakika boyunca büyük takım davranışı gösterdi, topu talep etti, o yüzden de adeta 3 sayı geride başladığı eşleşmeyi uzatmalara taşımayı başardı zaten.