Santos Yunanistan'dan çıkamıyor

Portekizli hoca Beşiktaş'ı hâlâ Yunan Milli Takımı'ndaki stratejisiyle yönetmeye çalışıyor.

Dün Başakşehir Stadı'ndaki maçın santrası 20:30'da yapıldı ama 19:30'da hocaların ellerine esame listesi ulaştığında başlamıştı satranç. Her iki hoca da milli maç arası öncesi aldıkları kırıcı yenilgilere reaksiyon verme adına ciddi dokunuşlar yapmışlardı takımlarına. Fernando Santos, maç önü demecinde ilk 11'i yaparken Antalyaspor maçı ikinci yarısındaki güçlü oyunu referans aldığını anlattı. Gerçekten de Beşiktaş, 15 gün önce Antalya maçının son yarım saatinde oyunu tek kaleye çevirmiş, topa 78 sahip olmuş ve şutlarda da 11-1 üstünlük kurmuştu. Bunu da başaran sahadaki ofansif 11'di. Santos, Antalya önünde son yarım saatte merkezi Gedson-Muci'ye bırakmış, ileride adeta 4 forvetle (Rashica, Muleka, Aboubakar ve Semih'le) oynamıştı. Santos oradan puan çıkaramadı ama belli ki o oyunu aklına referans olarak kaydedip Başakşehir Stadı'na taşımayı hedefledi.

strong class'read-more-detail'Haberin DevamıGözden KaçmasınBeşiktaş teknik direktörü Fernando Santos: Diyecek bir şey bulamıyorumHaberi görüntüle

BAŞAKŞEHiR 71 TOPA SAHiPTi

Ancak Antalyaspor ile Başakşehir maçları arasında önemli bir fark vardı tabii: Antalyaspor, skorun da avantajıyla topu Beşiktaş'a bırakmıştı ikinci devrede.

Başakşehir'inse oyunu bambaşka. Onlar ligin en yüksek pas isabet yüzdesine ve en fazla 10 isabetli pas dizisine sahip takımı. Topu talep ediyorlar, geriden pasla çıkıyorlar. Dün de zaten topa 71 sahip olarak devam ettirdiler bu stratejilerini.

Gözden KaçmasınBeşiktaş'a gol attı, sevinmedi! Emirhan İlkhan: Eski takımıma gol atınca sevinmek istemedimHaberi görüntüle