İyi ki futbol var

Nihayet içinde yüksek doz futbol olan bir F.Bahçe-G.Saray derbisi izledik.

Oh be... Nihayet içinde yüksek doz futbol olan bir FenerbahçeGalatasaray derbisi izledik dün. Bunun için önce her iki takım futbolcularına ve teknik kadrolarına, sonra da derbinin altıncı haftaya konulması kararını alanlara teşekkür etmek gerek. Yıllardır kendimi hırpalıyorum, şu derbiyi otomatik olarak sondan bir önceki haftaya koymayın, gerilimi yükseltiyorsunuz, futbol oynanmıyor diye... Nihayet bu aptalca ısrardan dönüldü. Derbi altıncı haftaya konuldu. Ve dün ilk düdükten son ana kadar heyecanla dolu, iyi ki futbol var diyebileceğimiz, gerilimden değil oyundan bahsedebileceğimiz bir derbi izledik hep birlikte.

Gözden KaçmasınFenerbahçe - Galatasaray maçında 25 yıl sonra bir ilk yaşandı!Haberi görüntüle

KADIKÖY'DEKi MAÇTA FARKI ÖZEL OYUNCULAR YARATTI

Her iki takımın da üçüncü bölgede bolca aksiyon yarattığı, orta sahaların çoğunlukla transit geçildiği maçta farkı bence bazı özel oyuncular yarattı dün. Victor Osimhen gelene kadar Galatasaray geriden uzun metrajlı çıkışlarda bu kadar yüksek yüzdeyle hücum edemiyordu. Uluslararası yıldız Victor Osimhen, dün ilk yarıda kendisine gelen 4 topu doğru kullanarak 4 net pozisyon yarattı takımına.

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

FENERBAHÇE'DE YÜK TADiC'iN OMZUNDAYDI

Fenerbahçe'deyse sezon başından beri ikinci-üçüncü bölge bağlantı yükü Tadic'in omzundaydı. Dün Jakobs, Tadic'in etkinliği oldukça kısıtladı. Ve bir ara Fenerbahçe sürekli Maximin kanadını kullanmak durumunda kaldı. Ben Mourinho'nun dün İrfan Can'ı çok geç kalmadan 46'da oyuna sokacağını düşünüyordum. İrfan tuşuna basmak için 60'a kadar bekledi. Mourinho, İrfan Can'ı soktuğunda Galatasaray üçüncü golü bulmuş ve fişi çekmişti zaten.