Galatasaray'ın yıldızları var

Tete, Ziyech ve Zaha, Kerem ve Icardi'nin üstündeki skor yükünü paylaşmaya başladı.

Başakşehir, üç maçlık kâbusun ardından önceki hafta İstanbulspor önünde hem ilk gollerini attı, hem ilk puanlarını aldı, hem de taze bir oyun tesis etti yeni hocasıyla. Çağdaş Atan, geçtiğimiz hafta sağ bekte Karzev sürprizi yapmıştı. Ancak top ayaklarındayken Karzev (Trent-Cancelo-Kimmich gibi oyuncuların yaptığı gibi) orta sahaya eklemleniyor, orada takımına artı bir oluyordu. Dün de benzer bir görevi Dubois'ya verdi. Eski Galatasaraylı oyuncu dün hem kanadında etkindi. Hem de top Başakşehir'deyken orta sahayı kalabalıklaştırdı. Tek golü de onunla buldular zaten.

Gözden KaçmasınMauro Icardi, Başakşehir-Galatasaray maçında tarihe geçtiHaberi görüntüle

BURUK'TAN 2 KEREM HAMLESi

Galatasaray ise 22 günde 7 maçlık yoğun bir sürecin içinde...

Okan Hoca dünkü Başakşehir, salı akşamki İstanbulspor, cumartesi Ankaragücü, sonra Manchester United ve Antalyaspor müsabakalarını bir arada ele almak zorundaydı. Ben doğrusu dün kadroda büyük bir değişiklik beklemiyordum, bir-iki rötuşla yetineceğini ve esas rotasyonu İstanbulspor-Ankaragücü maçlarında yapacağını zannediyordum.

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

Ki maça 5 kişilik rotasyonla başlamanın çok da kusursuz bir sonuç vermediğini düşündü ki, devreye 1-0 önde girmesine rağmen ikinci yarıya iki Kerem'i oyuna sokarak başladı Buruk.

Gözden KaçmasınGalatasaray'da Okan Buruk golü anlattı: 'Parmağında yüzüğü unutmuş'Haberi görüntüle

ZENGiN HÜCUM HATTI

İki tarafın da maç içinde kopukluklar yaşadığı, bölüm bölüm parlasalar da etkinliklerini uzun süreye yayamadığı müsabakada sonucu bireysel performanslar belirledi. Galatasaray'ın gerçekten zengin bir hücum hattı var: