Dünya yıldızlarının vazgeçilmez tatil rotası olan Bodrum, kapılarını yeni sezon için açtı. Geçtiğimiz yaz Erling Haaland, Jeremie Frimpong ve dünyaca ünlü basketbolcu Dillon Brooks gibi dev isimleri ağırlayan gözde tatil beldesi, bu yıl da yeşil sahaların yıldızlarını ağırlamaya devam ediyor.
İskoçya'nın Rangers takımında top koşturan İngiliz savunma oyuncusu Maximillian James Aarons, yoğun sezonun yorgunluğunu atmak için soluğu Bodrum'da alan ilk isimlerden biri oldu. Yalıkavak Marina'da görüntülenen Aarons'un neşeli ve keyifli halleri dikkat çekti.
OYUNCULUK BAŞKA KARAKTER BAŞKA
Eren Hacısalihoğlu... Oyuncu... Önceki akşam Sergen Yalçın ve bir grup arkadaşı ile gecelerdeydi. Mekan çıkışı gazeteciler kendilerini görüntüleyince sinirlenip hakaret etti. O küfür bayağılığın özeti olmuş.

31