PKK Avrupa'yı öldürüyor!

ABD'nin kankası ya da onların deyimiyle Suriye'deki kara gücü terör örgütü PKKYPGPYD'nin uyuşturucu ağını, bağlantılarını ve uyuşturucu ticaretinden nasıl nemalandığını bilmeyen yok. 1990'lı yıllardan itibaren yayımlanan pek çok Birleşmiş Milletler, NATO, ABD ile AB ülkeleri raporlarıyla bu aşağılık faaliyetleri ve elde ettikleri gelir açıkça belgelenmiş durumda.. Bunlara göre terör örgütü PKK, üretiminden dağıtımına ve Avrupa sokaklarında satışına kadar uyuşturucu ticaretinin her aşamasında rol alıyor. Almanya Başsavcılığı'nın, Avrupa'da yakalanan uyuşturucunun yüzde 80'inin PKK ile bağlantısı olduğunu ortaya koyan tespitlerivar. Terör örgütü, uyuşturucu ticaretinde, siyasi amaçlı dernekleri ve deşifre olmamış teröristlerini kullanıyor, Avrupa pazarındasokak satıcılığını da organize ediyor.

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

Hatta Alman Der Spiegel dergisinin Aralık 1995 tarihli sayısında, PKK'nın Almanya'da 8-12 yaş arasındaki çocuklara bile sokaklarda uyuşturucu sattırdığı haberi yer aldı. Bu yolla elde ettiği yıllık 1,5-2 milyar dolar civarındaki para da silaha, bombaya çevriliyor, örgüt elemanlarının eğitimine, barınmasına harcanıyor. Kalan kara paralar da terör örgütüne
yakın iş adamları vasıtasıyla aklanıyor...

Yani kanlı terör örgütü PKK uyuşturucu ticaretinin de göbeğinde. ABD'nin yol vermesiyle başlarda torbacı, şimdilerde de baron olarak. Nasılı da dün konuştuğum Kaçakçılık Daire Başkanlığı Operasyon Ekipler Amirliği ve İstanbul Narkotik Polisi'nde ekipler amirliği görevlerinde bulunan Emekli Emniyet Müdürü Bülent Kılıçtepe'nin anlatıklarına göre şöyle:

PKK kurulduğu ilk yıllarda uyuşturucu işi yapan aşiretlerle (ailelerle) ideolojik yakınlıklarından dolayı destek, olmayanlardan haraç aldı. Karşılığında onların esrar ekim alanlarını koruma görevini de üstlendi. Bunu da devlet güçlerine o ekim alanların dışına çekmek için görüntü verip kendilerini takip ettirdiler veya başka yerlerde çatışmalar çıkardılar. Gayeleri güvenlik güçlerinin ekim alanlarına girmesini önlemekti. Esrarın daha sonra yurt içinde ve yurt dışında zulalı araçlarla nakliye işlerinden, yine yurt içinde ve yurt dışında sokaklarda satma konusunda kendi örgüt elemanlarından faydalandılar. Sonra elindeki terörist güruha güvenerek bölgedeki uyuşturucu baronlarına 'sahadan çekilin'dedi ve onların yerine geçti. Ancak daha sonrasında profesyonelleşti, uyuşturucu trafiği onun kontrolünde 'Siz yapın, bana haraç verin'durumuna geldi. Yani önceleri doğrudan malın üzerinde oturuyordu, şimdi 'Sen 20 kilo mal yollamışsın, bunun şu kadarını ver' diyor.. PKK kendine yakın kaçakçıları örgütleyerek Avrupa esrar ve eroin pazarında bu işte en üstlerinde yer alıyor. Ayrıca sentetik uyuşturucu piyasasındaki ham madde temininde ve sevkiyatında da Suriye'den veIrak'tan giriş çıkışlarda da söz sahibi..

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı