Tel Aviv'de doğum günü kutlayan Yeniden Refah'lı Aydal'ın 'pes' dedirten savunması!

Yeniden Refah Partisi'nin Genel Başkanvekili Doğan Aydal ile ilgili ilk eleştirimizi, yerel seçim sürecinde CHP'nin yarı resmi yayın organı Halk TV yayınında kullandığı ifadelerle birlikte başlatmıştık.

2023 seçiminde AK Parti ile Yeniden Refah Partisi'nin ittifak görüşmeleri kapsamında üzerinde mutabık kaldığı 30 maddelik anlaşmayı zamansız bir şekilde basına açıklayan ve kendi partisiyle birlikte AK Parti'nin de hedef alınmasına sebep olan Aydal, 31 Mart'tan önce CHP'li gazetecileri karşısına toplayıp, Halk TV'de Murat Kurum'u eleştirdi.

Hem de bunu henüz AK Parti ile yerel seçim ittifakı için görüşmeler sürerken yaptı.

Doğan Aydal bir yandan "AK Parti 30 maddeyi umursamadı bile" şikayetinde bulunurken, diğer yandan o 30 maddenin içinde yer alan "LGBT sapkınlığını" icraatlarıyla destekleyen Ekrem İmamoğlu'nu öve öve bitirememişti.

Yani en basit tabiriyle iki yüzlülük yapmıştı.

Gördük ki iki yüzlülüğü sadece toplum ahlak yapısı konusunda değilmiş..

Yerel seçimde sandığa gömüldükten sonra "Kocaeli beni kaybettiğine üzülsün" diyerek egolarının ne seviyede olduğunu ortaya koyan Doğan Aydal, şimdi de Tel Aviv'de doğum günü kutlamasıyla gündeme geldi.

BİZ FANTAYLA İFTARA CEVAP ARARKEN

Fatih Erbakan liderliğindeki Yeniden Refah Partisi, "Hamas bir terör örgütüdür" diyenlerle ağız birliği edip Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Filistin üzerinden haksızca eleştirirken, partinin İstanbul adayı Mehmet Altınöz bir iftar programında önünde "boykot ürünü Fanta" ile görüntülendi. Savunması da şu oldu: İftarı CHP düzenlediği için kontrolümüz dışında gelişti. Altınöz'ün savunmasına göre masada şarap olsa da itiraz edilmeyecek miydi

Öyle ya, onu da CHP koymuş olacaktı.

Kamuoyu nezdinde Altınöz'ün, İsrail'e mevcut boykotları yetersiz bulup, daha sert boykot çağrıları yaparken, sorunlu içeceklerden "Fanta" ile iftar açması basit bir vaka gibi karşılansa da "Gazze" üzerinden Erdoğan'ı hedef almalarının samimiyetsizliği ortaya çıktı. Daha boykotu beceremeyenler kalkıp Erdoğan'a neler neler söylüyorlardı..

Biz bu "Fanta" meselesini kafaya takarken bir baktık ki partinin Genel Başkanvekili Doğan Aydal, Tel Aviv'de Yahudi dostlarıyla doğum günü kutlamış..

Yeniden Refah Partisi'nin Genel Başkanvekili Doğan Aydal neden Tel Aviv'de doğum günü kutlar Sözde