Özgür Özel 43 dakika 22 saniye boyunca kırk takla attı!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Grup toplantısındaki konuşması boyunca lafı eveledi, geveledi ne teröriste "terörist" dedi, ne terör örgütüne "terör örgütü".

HDP'nin isim değiştirmiş hali DEM Parti ile ittifakını zedelememek için kırk takla attı..

43 dakika 22 saniye boyunca bir defa bile "PKK terör örgütü" diyemedi..

Bir kez bile ittifak ortaklarının, Türkiye şehit acısı yaşarken PKK terör örgütü sözcüsü gibi devlete meydan okumalarına eleştiri getiremedi..

Acziyetinin oluşturduğu gerginlikle birlikte bağırdı, çağırdı, ittifak ortaklarıyla aynı dili kullanarak bölücü terör örgütünü değil, iktidarı hedef aldı..

Özgür Özel bir de şehit cenazelerinde kendisine tepki gösterenleri, partisinin çelengini parçalayanları "provokatör" olmakla itham etti..

Bunlar Mustafa Kemal'in kemiklerini sızlattı..

CHP'yi, ayağını kaydırdıkları Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte acınası bir hale düşürdüler..

Türkiye'nin ilk partisi diye övündükleri CHP'nin bu ülkede iktidar olamayacağına Özgür Özel'in konuşmasında yine şahit olduk..

DEM Partililer günlerdir PKK terör örgütünün sözcülüğünü yapıyor..

Genel Başkanları Tuncer Bakırhan, partisinin Diyarbakır'daki Gençlik Kongresi'nde PKK'lı teröristler için, "şehitler ölmez" sloganlarının atıldığı toplantıda, "Sizi tekrar müzakereye ve demokratik çözüme davet ediyoruz. Bir daha bir genç yaşamını yitirmesin. Var mısınız Varsanız, Kürtler hazırdır. Varsanız, buyurun İmralı'ya, buyurun Sayın Öcalan'a" ifadeleri ile milletvekili olduğu devletine meydan okudu.

Türkiye şehitleri için ağlarken, Bakırhan da dahil DEM'li vekillerin tamamı, TBMM'nin kürsüsünde teröristbaşına "özgürlük" istedi..

Siyasi kaygılar yaşayan Özgür Özel, teröristlerin saldırılarıyla eş zamanlı olarak DEM'lilerin açık açık sarf ettikleri terör yanlısı sözlerine bir tek eleştiride bulunmadı, bulunamadı.. Ortak terör bildirisine imza atmayıp, "kınamak"la ne olacak diye sordu "Ortak bildiride iktidarla aynı duruşu sergilemem" dedi, ayrı ortamların hiçbirisinde kendisi de partilileri de terörü ve terör sevicileri kınayamadı, lanetleyemedi..

CHP'lilerin kronik problemi: Vatandaşı aptal yerine koyuyorlar. Kandırdıklarını sanıyorlar..