"Şer ve şirret emeller karşısında tek yürek olalım"

Gazze Şeridi'nde ümmetin izzetini ayakta tutan kardeşlerimize yönelik acımasız saldırılar aralıksız sürerken, gözü dönen küffarın her yaptığı saldırıdan sonra "Bundan beteri olur mu" dedik, oldu.

7 Ekim'de mücahid Kassam Tugayları on yıllardır süren zulme karşı atağa geçerek, "Artık yeter" diyerek harekete geçti. Düşmana asrın şokunu yaşatıp, "Mescid-i Aksa" savunmasında yeni bir çığır açtılar.

Katil İsrail ordusu bu başkaldırıyı fırsat bilerek, bugün Lahey'de de adı "soykırım" olarak konulan katliama imza attı, durmadan da bu soykırıma devam ediyor.

Gazze'de siyonistler tarafından başlatılan bombardımanda Filistin topraklarında ne yaşlı gözlendi ne kadın ne de çocuk veya bebek..

Geldiğimiz noktada 30 bini aşkın şehit var. Hayatını kaybedenlerin yüzde 70'i kadınlarla çocuklardan oluşuyor.

Bombardımandan kaçan siviller "okullara" sığındı, okulları vurdular.

"Mülteci kamplarına" sığındı, mülteci kamplarını vurdular..

"Hastaneler" ağzına kadar doldu, taştı, hastaneleri vurdular..

Sağlık sistemi çökünce yaralılar ambulanslarla Mısır'a nakledildi, "ambulansları" vurdular..

Biz ise her saldırıda hiddetlendik, ayağa kalktık, sesimizi yükselttik, meydanlara koştuk..

Bugün açlık krizi yaşanıyor Gazze'de.. Bir lokma ekmek almak umuduyla sıraya girdiler, onları da vurdular..

Farkında mıyız, artık sesimiz eskisi kadar çıkmıyor.. Düşmanın saldırılarında acımasızlık arttıkça biz Gazzeli masumlarla birlikte duyarlılığımızı kaybettik..

Siyonist bütün dünyaya "alışın" dedi, alıştırdı.

Büyük bir azim ve inançla başlayan "boykot" konuşulmaz oldu. Meydanlar eskisi gibi dolmuyor, haber bültenlerinde, tartışma programlarında "Gazze" eskisi kadar yer bulamıyor.

Bize düşen, ulaşmamıza sayılı günlerin kaldığı Ramazan ayına kardeşlerimizi hatırlayarak girmektir. Boykota kaldığımız yerden devam edelim. Meydanlara koşalım. Sesimizi yükseltelim. Kaybettiğimiz duyarlılığımızı yeniden harekete geçirelim.

Öte yandan Filistinli kardeşlerimiz için yöneticilerimiz tarafından verilen son mesajlar da çok önemliydi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam aleminin topyekün birleşmesi gerekliliğine vurgu yaptı, "Gazze için elimizden geleni yapıyoruz, yapacağız" dedi.

Devlet Bahçeli, "Şer ve şirret emeller karşısında tek yürek olalım" diyerek "Gazze"